- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
KaanLanet olsun unuttum reyizi o halde
Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Ilkay Sara
Ahmed Yunus Lang
Icardi
Yedek rotasyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaanLanet olsun unuttum reyizi o halde
Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Ilkay Sara
Ahmed Yunus Lang
Icardi
Yedek rotasyon
Genconun transfer soyletinlerinden basida donmus olabilir bugun için bilmiyorum. Ama böyle oynasa her mac o istatistikleri yapmasi mumkun değil yani. O nedenle kafada gidiklik oluşmus diye düşündüm izlerken.bize arkasının önünün kotardığı 10 numara lazım değil
OB'nin oyununda çok önemli
hem hücumda doğru kararı veremiyoz
hem presi doğru yapamıyoz Mertens olmadan
üçlü orta sahaya dönsek belki olur
dolandırıldık maalesef o halde
Yirenkinin tipi tam aslan ya. Mutlaka alinmali.
Herif rapçi kapşonu yapmış
Lang nerde?
Kaan sutlandiLanet olsun unuttum reyizi o halde
Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Ilkay Sara
Ahmed Yunus Lang
Icardi
Yedek rotasyon
ben olsam hem oulai hem yirenkyi alırım mesela
yirenkyi değilse de magassa mukau keita vs.
oulai değilse de rodrigo mendoza, toth vs.
sonra da üçlü orta sahaya dönerim. düzgün gerçekçi 10 numara bulamıyom çünkü
ama artık Asprilla + Lang geldiğine göre, elde de Sane Barış Yunus varken 4-2-3-1 kesin gibi düşünebiliriz
Keita- 39 milyon euro istiyor kulübü diyeydi haberler ve aşağısına bırakmıyorlar çünkü pek satma niyetleri de yok devre arasında. Magassa için ise kiralık+ opsiyon teklif ama takımı kiralamıyor satmaya sanırım razılar 22.5+ bonus toplam 25 milyon istiyorlar diye okumuştum ama yanlış olabilir.Keita ve magassaya daha sicak bakiyorum milletin tepkilerine gore.
Sartlar neydi unuttum
öyle hemen kafası bulancaksa GS seviyesini kaldıramaz maalesefGenconun transfer soyletinlerinden basida donmus olabilir bugun için bilmiyorum. Ama böyle oynasa her mac o istatistikleri yapmasi mumkun değil yani. O nedenle kafada gidiklik oluşmus diye düşündüm izlerken.
7.7 reyting almış sofadaöyle hemen kafası bulancaksa GS seviyesini kaldıramaz maalesef
bu da 1 realite. kesin kötü müydü bugün
Daha ziyade pasif etliye sütlüye pek karismayarak oynadı 90 dakikayi.öyle hemen kafası bulancaksa GS seviyesini kaldıramaz maalesef
bu da 1 realite. kesin kötü müydü bugün
Bravo hocam, futbol bilgin 10 numaraben ikna oldum 15-20 verilir oluai ye
yanliz profil olarak yanina onyedika/lemina lazim torreira olmaz
asla katılmıyomoulainin arkasına iki makine verip bunu sırf topla oynatırsan olur
ama asla 2 li ortasahada olmaz
yetersiz kalır Galatasaray seviyesinde
defansif zafiyetleri bizde çok göze çarpar
Kötüyü geçtim rakibin arkasına falan saklanıyor geride bekleyip basmıyor bile falançok iyi adam iyi de laf mı
ama ben bugüne kadar 7-8 maç izlemişimdir taş çatlasa
9. maçta kötüyse hmm derim doğrusu
kötü müydü bugün
6 ile dribblingci 8 lazim. Gerisi tamam.Ben Asprilla ve Lang’ın alınmasına hele de zorunlu olmayan opsiyonla, okayim.
Gidip bir kanadı 20 bonservis verip almak daha saçma olurdu.
Genelin aksine Barış’ın kesilebileceğini düşünmüyorum, kaçırıyor orta yapamıyor denmesine rağmen, asist kralı, en çok gol atan Osi ve Icardi sonrası da. Barış’ı oynatan adam olsa daha da katkı yapar.
Yunus ise dirençsiz olduğu için onu rotasyona sokmak iyi olacak keza Sane’yi de yeri geldiğinde.
Bir tane sert 6 bir tane de ya dribblingci 8 ya da pasör 10 no alınırsa bir çok sorun çözülür.
Lemina herkesten iyi stoper, Singo denilen tip de dönerse defans rotasyonu da iyi olur.
asla katılmıyom
Lemina - Oulai iyi olur
Mukau - Oulai elit olur
ikili orta sahada gayet de yapabilir bence
mücadeleci bi adam tempolu
bir sürü pas arası yapıyor top çalıyor
ikili mücadelelerde baya iyi kene gibi yapışıyor
götüyle iyi top saklıyor
zaten TS'de Folcarelli ile ikili oynuyolar gayet de akıyor