Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.650
- 36.205
- 3.638
Geçen sezonu kötü geçirdi 80 istemezler 40-50 civarına bırakırlar+ pay falan ile.Aynen herife 80 milyon istiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezonu kötü geçirdi 80 istemezler 40-50 civarına bırakırlar+ pay falan ile.Aynen herife 80 milyon istiyorlar
Adamlar baleba icin +60 cekmisler .dJoao Gomes sanki daha ucuz Baleba ile kıyaslandığında
Pahalı zaten bizi aşarAdamlar baleba icin +60 cekmisler .d
Joao Gomes gelse Lemina'dan vazgeçerdim çünkü yabancı kuralı fazla kısıtlıyor bizi diğer mevkiler içinEvet, onu 30 civarına getirme ihtimalin var ki diğer düşünen takımlar başka oyunculara gitti ama u23'e uymuyor. Sara giderse olur bence. Şu an tek u23 üstü hak Can'ın olmama durumuna göre 10 no için bekletilir ve orada kullanılır.
hiç 0 , ben 60ı bile iyimser söyledim en kötü yollamazlar yani ihtimali yok daha aşağısına45 civarına çıkma ihtimalleri var, Manu başka oyuncu alırsa..Manu'dan dolayı beklentileri yüksek ,Manu Nmecha falan aldığı an Brighton'da da formayı kaybettiği için elden çıkaracaklar
Yok mu sara'ya teklif. Hani ilgilenen takımlar vardı
Geçen sezonu kötü geçirdi 80 istemezler 40-50 civarına bırakırlar+ pay falan ile.
bekleyelim görelim bakalımhiç 0 , ben 60ı bile iyimser söyledim en kötü yollamazlar yani ihtimali yok daha aşağısına
Dursun var neyse. Bi halt olmazUmarım alınabilir. Oyuncu da sıcak bakıyorken bitirmek lazım bu işi. u23 daha kaliteli bir orta sahayı getirme ihtimali bana göre yok.
Hoca diyordu ya scout ekibinin bulduğu isimler 50-70 arası. (Nasıl scouting ise..) Bu onlardan biridir işte. Bizim yapacağımız belli, daha makul isimler için uğraşmak. Lesley gibi.Adamlar baleba icin +60 cekmisler .d
Uf RecepUgochukwu
gelmesin ismini zor yazıyoruz adamın
Ugochakavasa yerine lesley uygundurUf Recep
Lesley de geç sana da hiç birşey beğendiremiyoruz