maskeli beşler taksici gibi nöbet :D :D

Ceyhun - Taksici deme bana alınırım bak sana al vitesi yanınaaaa | Facebook
kerem aktürkoğlu sandım ilk an görünce

Baleba Manu'yu bekliyor, Manu Nmecha'yı istiyor,onun alternatifi de Alex Scott ve Wharton, Manzambi de Manu'yu bekliyordu ama teklif gelmeyince Newcastle yaptı, eğer Manu ve Newcastle orta sahalarını tamamlarsa Baleba'nın absürt bonservis bekletisi 50 bandına düşecek, bunu net biliyorum zor ama uğraşılması gereken bir transfer

Hoca diyordu ya scout ekibinin bulduğu isimler 50-70 arası. (Nasıl scouting ise..) Bu onlardan biridir işte. Bizim yapacağımız belli, daha makul isimler için uğraşmak. Lesley gibi.
Lesleyde 30-35 galiba .d

Ya diyorum bunlar bi halt yapamazlar. Inanilmaz geriye gidecegiz bu iki sene

Boşa topcu alacagız u23
2 tane iyi topcu alsak 55 60 versek genc okan denilen hoca neyse bişey demeyecegim.. onları gidip torreira ve leminanın arkasında bekletecek

60 m yedek kabul ediyor musunuz?

Yönetim olarak Baleba alacak maçanız varsa gidin Ferdi transferini yapın. Hem kontenjan açarsınız işte bedavadan

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşa topcu alacagız u23
2 tane iyi topcu alsak 55 60 versek genc okan denilen hoca neyse bişey demeyecegim.. onları gidip torreira ve leminanın arkasında bekletecek

60 m yedek kabul ediyor musunuz?
u23e para harcamayalım zaten hoca oynatmıyor en kötü ucuza kelepir 2 adam alsın renato nhaganın canı sıkılıyor kulübede muhabbet ederler

Gecen yaz 100 istediler bu yil daha asagisini dusunmuyorlar yazmis.. 40-50 olsa mateus fernandesi tonaliyi kaciran Manu aninda alir

O zaman kimseye satamaz Brighton geçen yaz iyi performans göstermedi Baleba hatta ilk 11'i kaybetti. Bu şekilde 80 civarı istemeleri mantıklı değil. Bakalım bu sene transfer olursa göreceğiz ne kadara satacaklar.

Geri
Üst Alt