- 31 Ağustos 2021
- 69.197
- 49.566
- 3.258
kerem aktürkoğlu sandım ilk an görüncemaskeli beşler taksici gibi nöbet![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem aktürkoğlu sandım ilk an görüncemaskeli beşler taksici gibi nöbet![]()
![]()
Şu Lesley gelirse Lemina'nin kalması daha anlamlı olur
Lesleyde 30-35 galiba .dHoca diyordu ya scout ekibinin bulduğu isimler 50-70 arası. (Nasıl scouting ise..) Bu onlardan biridir işte. Bizim yapacağımız belli, daha makul isimler için uğraşmak. Lesley gibi.
Dünya kupasında dökülen ferdi miYönetim olarak Baleba alacak maçanız varsa gidin Ferdi transferini yapın. Hem kontenjan açarsınız işte bedavadan
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
u23e para harcamayalım zaten hoca oynatmıyor en kötü ucuza kelepir 2 adam alsın renato nhaganın canı sıkılıyor kulübede muhabbet ederlerBoşa topcu alacagız u23
2 tane iyi topcu alsak 55 60 versek genc okan denilen hoca neyse bişey demeyecegim.. onları gidip torreira ve leminanın arkasında bekletecek
60 m yedek kabul ediyor musunuz?
Ligde gayet iyiydi. Dünya kupasında dökülmeyen kaldı mı bizdenDünya kupasında dökülen ferdi mi
Eren elmalı alnın akıyla oynadı dostumLigde gayet iyiydi. Dünya kupasında dökülmeyen kaldı mı bizden
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 tane düz 6 lazım. Ikisi de birbirini dengeler.30 40 m bonservis vereceksek Lemina'nın kalmasının mantığını göremiyorum
Vallahi bu hocadan sıkıldık billahi sıkıldık şampiyonda oluyor kovamıyoruzu23e para harcamayalım zaten hoca oynatmıyor en kötü ucuza kelepir 2 adam alsın renato nhaganın canı sıkılıyor kulübede muhabbet ederler
Gecen yaz 100 istediler bu yil daha asagisini dusunmuyorlar yazmis.. 40-50 olsa mateus fernandesi tonaliyi kaciran Manu aninda alir