Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.622
- 90.219
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferdi'ye o bütçeyi verince orta sahayı hangi bütçe ile alacağız gibi ufak bir sorunu kaçırıyorsun sanki.Yönetim olarak Baleba alacak maçanız varsa gidin Ferdi transferini yapın. Hem kontenjan açarsınız işte bedavadan
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
U23 hariç transfer yapamıyoruz, ne anlatıyorsunuz siz ya bu takım nasıl güçlenecek?u23e para harcamayalım zaten hoca oynatmıyor en kötü ucuza kelepir 2 adam alsın renato nhaganın canı sıkılıyor kulübede muhabbet ederler
Yav yok dostum biliyorum. Olmayacak bir iş Baleba ben onu anlatmak istedim. Biz bu sene 30dan fazla vermeyiz kimseye zaten. Yönetim net belli etti renginiFerdi'ye o bütçeyi verince orta sahayı hangi bütçe ile alacağız gibi ufak bir sorunu kaçırıyorsun sanki.
Okan buruk gitmedigi sürece bize rahat yok malesef katılır mısınU23 hariç transfer yapamıyoruz, ne anlatıyorsunuz siz ya
adamın nasıl beli dönmüyor, fır fır dönüyor en iyi özelliği oBalebayı kac dakika izlediniz Allah aşkına az önce 4 dklık kesitini izledim adamın beli dönmüyor çok agır ortasahanın o bölgesi icin teknik degil
Böyle kazmalar anca stoper olur
isimlerden bağımsız bu çok önemli bir nokta.Geçişi tutacak fizikli düz orta sahalar düşünülüyorsa kanatların da yenilenmesi lazım sağlam da on numara lazım topu kime bırakacağız ki çok uyumsuz kadrolar düşünülüyor.
Bizim teknik becerisi olan hücumcumuz yok ki sanki olise dembele mbappe barcolamız varmış gibi tchouameni rabiot arıyoruz.
Barış sane (neto-leao) gibi sınırlı kanat oyuncularıyla oynayacaksan arkaya vitinha neves bruno gibi her şeyi yapacak bir üçlü dizersin, biz gidiyoruz bu kanatların arkasına ikili orta saha dizip önlerine on numara arıyoruz bir de. Düşünülen adam da can uzun falan bir de iyice alakasız.
Özet: bu kanatlarla devam edilecekse topu kullanacak üçlü orta saha dizelim (on numarasız), ugochukwu sarr gibi bir ikili dizmek istiyorsak da topu kullanacak hücumcu da alalım hem kanat hem 10 no
SaçmalamayınOkan buruk gitmedigi sürece bize rahat yok malesef katılır mısın
mintehi diyorsunYa bana gülmeyin
Ama ben bu balebayi kanat sanıyorum Allah Allah
. Brightondaa bir kanat vardı lan
Okan buruk gitmedigi sürece bize rahat yok malesef katılır mısın

daha fazla verilir.Baleba hsyvani olur ama 50-60 cekerler
Ha o muydu acepmintehi diyorsun
Balebanın yanında kim oynayacak?İşin gerçeği okan hoca ortsaha istiyosa gider olmusunu ister ve de kurala uyani
Baleba sasirtmadi