u23e para harcamayalım zaten hoca oynatmıyor en kötü ucuza kelepir 2 adam alsın renato nhaganın canı sıkılıyor kulübede muhabbet ederler
U23 hariç transfer yapamıyoruz, ne anlatıyorsunuz siz ya bu takım nasıl güçlenecek?

Lemina ile devam ediyorsak ciddi ciddi 10 yabancı hakkından 9 tanesini doldurmuş oluyoruz. Haydi forvet transferi Duran oldu u23 kuralına uygun çözüldü diyelim. Geri kalan Kanat, 10 Numara, Orta Saha ve Stoper transferlerinin sadece 1 tanesini kurala takılmaksızın yapabiliyoruz. Geri kalan tüm transferleri u23 kuralından veya yerliden çözmek gerekiyor

Can Uzun transferi olmazsa ki 60-50 mil.€ bonservisin konuşulduğu ortamda olmayacağı çok belli pek ne yaptığımızı bilmediğimizi düşünüyorum.

Ferdi'ye o bütçeyi verince orta sahayı hangi bütçe ile alacağız gibi ufak bir sorunu kaçırıyorsun sanki.
Yav yok dostum biliyorum. Olmayacak bir iş Baleba ben onu anlatmak istedim. Biz bu sene 30dan fazla vermeyiz kimseye zaten. Yönetim net belli etti rengini

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bana gülmeyin

Ama ben bu balebayi kanat sanıyorum Allah Allah

. Brightondaa bir kanat vardı lan

Balebayı kac dakika izlediniz Allah aşkına az önce 4 dklık kesitini izledim adamın beli dönmüyor çok agır ortasahanın o bölgesi icin teknik degil

Böyle kazmalar anca stoper olur
adamın nasıl beli dönmüyor, fır fır dönüyor en iyi özelliği o

Geçişi tutacak fizikli düz orta sahalar düşünülüyorsa kanatların da yenilenmesi lazım sağlam da on numara lazım topu kime bırakacağız ki çok uyumsuz kadrolar düşünülüyor.
Bizim teknik becerisi olan hücumcumuz yok ki sanki olise dembele mbappe barcolamız varmış gibi tchouameni rabiot arıyoruz.
Barış sane (neto-leao) gibi sınırlı kanat oyuncularıyla oynayacaksan arkaya vitinha neves bruno gibi her şeyi yapacak bir üçlü dizersin, biz gidiyoruz bu kanatların arkasına ikili orta saha dizip önlerine on numara arıyoruz bir de. Düşünülen adam da can uzun falan bir de iyice alakasız.

Özet: bu kanatlarla devam edilecekse topu kullanacak üçlü orta saha dizelim (on numarasız), ugochukwu sarr gibi bir ikili dizmek istiyorsak da topu kullanacak hücumcu da alalım hem kanat hem 10 no
isimlerden bağımsız bu çok önemli bir nokta.
Arkadaş başımızdaki adamlar nefret ettirdi kendilerinden.Okan burukda dahil.
Planlamada ve transfer anlamında Artık yapılmasın bu kadar rezil hatalar.Yahu arkadaş başımızdakiler bu kadar karavana atmaktan hiçmi
utanmıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum.

Biz doğal olarak orta sahayı komple yenilemek istiyoruz ama kanatlarda patlayabiliriz.Bunun için orta sahada buna göre profillere gitmeliyiz.
Mesela lesley alınacaksa yanına daha pasör teknik bir adam olmalı.10 no can olmamalı.
Mesela barış sağda daha etkili solda seneye çok sıkıntı çıkarabilir.Bence seneye sanenin performansından dolayı barış sağa geçebilir.
Buna göre sol tarafada lang hamlesi gibi bir çözüm düşünülmeli.

Saraya teklif varsa hemen gönderilmeli.Hatta piyasa yapmışken göndermek için çalışma yapılmalı.
Leminayla falan sözleşme uzatılmamalı ama işte başımızda öyle rezil adamlar varki yerlerini dolduramayacaklarını düşündükleri için devam etmek istiyorlar.

Bunları yapmak için erken çalışma yapmak lazım.Ahbap çavuş ilişkisiyle değil adam gibi yönetim oluşturmak lazım.İşi bilen yöneticiler getirmek lazım.Ama bunların hiçbirisi olmadığı için malesef gene istenilen ve olması gereken planlama ve kadro oluşturulamayacak.

Bu şartlara bu transferin olma ihtimali yok. Boş yere yazmaya gerek kalmadı bari oyuncu ile ilgili. 35'in altına bırakma ihtimalleri yok bu oyuncuyu.

leşliyi bırakın seri düşünen kafası çalışan topla mesafe kateden teknik hırslı adam alın. clde yerler bunu..

Okan buruk gitmedigi sürece bize rahat yok malesef katılır mısın
Season 2 Chick GIF by Nanalan'

:asd:

Yabancı oyuncu bir şekilde bulunup alınıyor. Türk kaliteli oyuncu bulmak gerekiyor.

Aral Şimşir
Mithat Pala
Ali Habeşoğlu

İşin gerçeği okan hoca ortsaha istiyosa gider olmusunu ister ve de kurala uyani

Baleba sasirtmadi

gelecek yaz 1 numaralı gündemimiz Saibari'yi Bayern'den kiralamak olacak bence :D

Geri
Üst Alt