Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.630
- 4.909
- 673
baleba , singo +20 milyona ekibimize kazandırılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pape Gueye'ye 40m verdirmeyi göze alan adam Baleba'ya 50'ler bastırtmak ister benceİşin gerçeği okan hoca ortsaha istiyosa gider olmusunu ister ve de kurala uyani
Baleba sasirtmadi
bastırtsın tabi gsnin parasıPape Gueye'ye 40m verdirmeyi göze alan adam Baleba'ya 50'ler bastırtmak ister bence
Tam aradıkları oyuncu Singobaleba , singo +20 milyona ekibimize kazandırılmalı
Hem pasör hem atlet hem fizikli oyuncu almamız çok zor.Ayaksız orta saha lazım değil bize. Tam tersi bağlantı oyunu çok kuvvetli teknik biri gelmeli.
biraz daha Baleba olumsuz basarsan gelecek Galatasaray tarihinin en iyi orta sahası olacakbastırtsın tabi gsnin parası
50 m €luk yedegimiz olur
Mesela kim gibi dostum torreira gibi mi?biraz daha Baleba olumsuz basarsan gelecek Galatasaray tarihinin en iyi orta sahası olacak
abi u23ü ben de isterim de hocamızın genç oynatmama huyu olduğu için hiç güvenemiyorum yoksa göstermelik iki adam alıp nhaga gibi kulübeye hapsetmesindense boşa para harcamamak daha iyi anlamında söyledimU23 hariç transfer yapamıyoruz, ne anlatıyorsunuz siz ya bu takım nasıl güçlenecek?
İcardi sonrası Osimhen gibi düşünMesela kim gibi dostum torreira gibi mi?
Enciso sürprizi bekliyorum oraya10 numara için kafada ne var acaba, kalanları kiralık alıp bonservisi Can’a gömme kafası herhalde
1 sene önce 10 verip alma şimdi astronomik bedeller kovala
Okan hocanın rüyalarına giriyordur, kendisi gibi topçu bir de ceza sahasına dalıp kafa vuruyorEnciso sürprizi bekliyorum oraya
Benim gibi söyleyenler oldu da sesimiz pek duyulmadı. Ki Mertens' in prime zamanlarındaki o füze gibi şutlarını da pek göremedik bizdeyken. Can, pozisyon hissiyatı ve bitiriş totalinde daha fazlasını bile vaat ediyor. Ancak Mertens, özel bir oyuncuydu tabii; Can onun sahip olduğu oyun zekasının yanı sıra, pres kabiliyeti ve gerektiğinde geriye koşular bakımından eksik kalır muhtemelen, zor. Yapabilirse üç haneleri görür! Abartmıyorum.Can Uzun'a her şey dendi ama Mertens rolünü alabileceği söylenmedi. Ceza sahası içinde ve dışında 2. toplarda yüksek gol oranlarını görebilecek bir potansiyel. Bu da işimize fazlasıyla yarar.