Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Strasbourg, Uefa'dan maliyet kısıtlamasını çok ciddi oranda aştığı için 25 milyon euro(12 milyonu ertelemeli) ve ayrıca Uefa kadro bildiriminde kısıtlama cezası aldı. O yüzden bu dönem oyuncu satmak zorunda olabilirler.Onlardan da oyuncu almak çok zor.
Brighton ucuza bırakıyorken almalıydık.
Enciso sürprizi bekliyorum oraya
İnsanoglu nefsine hakim olamıyor bu kızı görünce haliylen bende icardiye hak verdimMagazin konuşmayalım burada ama diğer konuda açıklaması var o olayın, istersen orayı okuyabilirsin.
Saçma sapan türk oyuncu almak yerine şu cocugu almalıydık
Sorun şu ki Can'ı 30-35'e vermiyor adamlar. Ama bu paraya Enciso olabilir.Ensciso'ya da temiz 30-40 isterler..Bizimkiler o parayi oderse banko Can'ı aldirir hoca .
Hem aralı hem aliyi trabzona kaptırıyoruzbakın cidden seneye 30-35 olsun o zaman isteyeceğiz kaç kere yazdım mutlaka almamız lazım
Bizi ilgilendirmez kendisi istediğini yapabilirİnsanoglu nefsine hakim olamıyor bu kızı görünce haliylen bende icardiye hak verdim
Eger böyle bi durum var ise yeni sözleşme imzalasa kızmayız
![]()
bu tip mı gs forması giyecekEnciso 35 40 eder alsınlar direkt
imkansızı yorumlayalım Encisio+Baleba gelse nasıl olurSorun şu ki Can'ı 30-35'e vermiyor adamlar. Ama bu paraya Enciso olabilir.
Sorun şu ki Can'ı 30-35'e vermiyor adamlar. Ama bu paraya Enciso olabilir.
leao nerden cikti?
imkansızı yorumlayalım Encisio+Baleba gelse nasıl olur
oyle bisey olsa tolgahan yazardiLeao ile ilgilenen takimlar sadece fener ve biziz gibisinden haberler gordum.
Sahibi olan manyağın parasal bir zorunluluk kafasına gireceğini sanmıyorum.Strasbourg, Uefa'dan maliyet kısıtlamasını çok ciddi oranda aştığı için 25 milyon euro(12 milyonu ertelemeli) ve ayrıca Uefa kadro bildiriminde kısıtlama cezası aldı. O yüzden bu dönem oyuncu satmak zorunda olabilirler.
fb önce maaşları ödesinLeao ile ilgilenen takimlar sadece fener ve biziz gibisinden haberler gordum.
Tolgahan’in da herseyden haberdar olmasi mumkun degil. Ama su ana kadar tabi ki en guvenilir kaynak gibi. Yalniz bilgileri bence menejer kaynakli. Kulupten oldugunu sanmiyorum.oyle bisey olsa tolgahan yazardi