- 3 Temmuz 2012
- 137.967
- 86.839
- 5.338
Adamın ismi Leşley diye okunuyor neden ban olsunLesley Ugochukwunun kötü oynadığı maçlarda forumda Leşley yazmaktan kaç kişi banlanacak acaba
meraktan öldük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın ismi Leşley diye okunuyor neden ban olsunLesley Ugochukwunun kötü oynadığı maçlarda forumda Leşley yazmaktan kaç kişi banlanacak acaba
meraktan öldük
Can için denilen 25+ bonus teklifi kendisine gitse olma ihtimali bana göre bir hayli fazla ama işimizi görür mü? Orada skor yönünden çekincelerim var.Enciso sürprizi bekliyorum oraya
Onlardan da oyuncu almak çok zor.Enciso sürprizi bekliyorum oraya
Aniden Icardiyle 1+1 sözleşme KAP'ını görsen ne yapardınCan uzun
Leşley-Oulai
Bu ortasaha ucurur bizi
Çok net, ilk gitmesi gereken isim bence de tam bir ayak bağı.sara'nın gitmediği senaryoda valla kim gelirse gelsin farketmez kane bile gelse harap olurum valla depresyona falan girerim.10 yabancıdan 1ini sara'ya harcamak skandal olur benim için
İcardi yeni manita yapmış burda konusuldu muAniden Icardiyle 1+1 sözleşme KAP'ını görsen ne yapardın
kampa katılmamak için bizi oyalayıp gündemi meşgul ediyor inanmayınızİcardi yeni manita yapmış burda konusuldu mu
Fake newsleri salalım rengim diğer konuda açıklaması varİcardi yeni manita yapmış burda konusuldu mu
China suarez ana evine gitmedi mi?Fake newsleri salalım rengim diğer konuda açıklaması var
leao nerden cikti?Acaba hic kafada Sane’den cikma var mi? Leao’yu ne pozisyona dusunuyorlar?
Magazin konuşmayalım burada ama diğer konuda açıklaması var o olayın, istersen orayı okuyabilirsin.China suarez ana evine gitmedi mi?