Yeni santraforumuz hayırlı olsun

1783012188311.webp

Ayaksız orta saha lazım değil bize. Tam tersi bağlantı oyunu çok kuvvetli teknik biri gelmeli.
Hem pasör hem atlet hem fizikli oyuncu almamız çok zor.
Mesela lesley evet pasör değil ayağı o kadar iyi değil ama farklı özellikleri ile fark yaratabilir.Yanına daha teknik daha pasör birini alırsak olur.

10 numara için kafada ne var acaba, kalanları kiralık alıp bonservisi Can’a gömme kafası herhalde

1 sene önce 10 verip alma şimdi astronomik bedeller kovala

Baleba'nın ancak kramponunu alır bizimkiler o işleri geçsinler.

Torrik-Sara mümkünse ikisinden de ama en azından Sara'dan mutlaka çıkmak lazım.

Ugo işi güzel iş olur umarım almayı başarabilirler. Aston'daki Onana regen gibi bir adam o.

Üzerine koyarsa acayip bir şeye dönüşür. Risk alıp denemeye değer.

U23 hariç transfer yapamıyoruz, ne anlatıyorsunuz siz ya bu takım nasıl güçlenecek?
abi u23ü ben de isterim de hocamızın genç oynatmama huyu olduğu için hiç güvenemiyorum yoksa göstermelik iki adam alıp nhaga gibi kulübeye hapsetmesindense boşa para harcamamak daha iyi anlamında söyledim

Lesley Ugochukwunun kötü oynadığı maçlarda forumda Leşley yazmaktan kaç kişi banlanacak acaba

meraktan öldük

baleba okan hocamın hem kaos futboluna hem sığır presine uyacak dünya da ki ender topçulardan biri ya daha iyisi yok dünya da

Can Uzun'a her şey dendi ama Mertens rolünü alabileceği söylenmedi. Ceza sahası içinde ve dışında 2. toplarda yüksek gol oranlarını görebilecek bir potansiyel. Bu da işimize fazlasıyla yarar.
Benim gibi söyleyenler oldu da sesimiz pek duyulmadı. Ki Mertens' in prime zamanlarındaki o füze gibi şutlarını da pek göremedik bizdeyken. Can, pozisyon hissiyatı ve bitiriş totalinde daha fazlasını bile vaat ediyor. Ancak Mertens, özel bir oyuncuydu tabii; Can onun sahip olduğu oyun zekasının yanı sıra, pres kabiliyeti ve gerektiğinde geriye koşular bakımından eksik kalır muhtemelen, zor. Yapabilirse üç haneleri görür! Abartmıyorum.

Ben 3-4-3 / 4-3-3 tercih ederim hep. O senaryoda Can' ı sol önde -belki- tercih ederdim. Ama Hocanın, Can işi olmazsa da yine SS/Forvet arkası/Sahte 9 tipi bir oyuncu tercih edeceğini bildiğim için doğru tercih olacağını düşünüyorum. Lesley de arka taraf için ideal profil gibi duruyor bu minvalde.

Geri
Üst Alt