Asıl problem de bu biraz. Premier lig standardına alışan topçu geliyor buraya 3 ay sonra noldu buna diyoruz
Doğru bizim lig oyuncuyu düşürüyor ama o yüzden Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak 8 maç asıl avantajımız, kariyerini ve geleceğini düşünen bir oyuncu için ekstra motivasyon kaynağı olarak performans vermesini sağlar diye düşünüyorum.

Kemalettin  admin bu adam.icin gayet olumlu dedi diye hatirliyorum.ona guveniyorum

Lesley, Thuram’ın bir alt versiyonu, Thuram’ı istediğimiz de netleşmiş oldu.

Lesley’in pas kalitesi iyi denemez de sanki Thuram’ın çok iyi der geçerim.

Rennes altyapılı Fransız topçuya asla hayır demem.

Tek çekincem bu adam 6 numara değil kesinlikle.

Şu Greenwood'u biz alsak vallahi Dursun başkana bir yıl sövmem.

Nasıl Osimhen Napoli adminin bok yemesiyle bize geldiyse bu adam da kız arkadaşını dövmese asla buralara gelecek adam değil normalde.

Hiç izlemedim Lesley i ama umarım top sürebiliyordur. En azından Lemina nın bizdeki ilk dönemindeki kadar topla çıkabiliyorsa kafi

U-23 orta sahalar içerisinde içime en çok sinen oyuncu Lesley'di. 2004 doğumlu olması sebebiyle sonraki sene de kontenjanda elimizi rahatlatacak.

22 yaşında son 2 yılda İngiltere'de çoğu ilk 11 olmak üzere 60 civarı maça çıkmış. Ayrıca yıllardır arzuladığımız uzun boylu, driplingli orta saha eksiğini de gidereceğini düşünüyorum

Lesley, Thuram’ın bir alt versiyonu, Thuram’ı istediğimiz de netleşmiş oldu.

Lesley’in pas kalitesi iyi denemez de sanki Thuram’ın çok iyi der geçerim.

Rennes altyapılı Fransız topçuya asla hayır demem.

Tek çekincem bu adam 6 numara değil kesinlikle.
Adminim Thuram + Lesley mi yoksa Leyley + Reijnders mı yapacaz ismi geçenlere bakılırsa

Geri
Üst Alt