Lesley, Thuram’ın bir alt versiyonu, Thuram’ı istediğimiz de netleşmiş oldu.

Lesley’in pas kalitesi iyi denemez de sanki Thuram’ın çok iyi der geçerim.

Rennes altyapılı Fransız topçuya asla hayır demem.

Tek çekincem bu adam 6 numara değil kesinlikle.
6 numaradan kasıt geriden oyun kuramamak mı ?

Kesiciliği iyi diye biliyorum

Yönetime güvenmiyorum diye 1 ay kafamıza penetre edip tek haberle şu kadroyu attın ya sana da giricem Umut.
1783624832666.webp

Lesley dışında net 2 orta saha daha lazım bu takıma Lemina'nın devamlılığının olmaması biraz küçük görülmesine sebep oluyor kalite teknik çok üst düzey bir herif aynı ayarda oyuncular alınmalı orada zar atamayız.

6 numaradan kasıt geriden oyun kuramamak mı ?

Kesiciliği iyi diye biliyorum
Defansif yönü hakkında metriklere bakmak lazım bana çok iyi gelmedi. Oyun kurmaktan ziyade savunmadayken top kesme ve alan savunması.

Daha bir güçlü, fizikli, pres yapan, topla dikine dribblingle çıkan bir profil, Thuram ya da Manu Kone gibi.

Alanı verip alan kapatacak bir adam değil yani.

23 yaş altı kimi alıcaz başka orta saha mantıklı hamle fizikli premier lig oyuncusu

lesley’in topçuluğunu kanıtlaması için ne yapması gerekiyor.

cl’de en fazla uğraştığın os kapatma işlerinde baya iyi herif. yıllar sonra uzun fizikli ortasahan da oldu. dikine top da sürebiliyor. sakatlık işleri yok.

Lesley videosuna baktim keyfim kacti acikcasi. Nhaga videosu daha cok heycanlandirmisti. Ins iyi cikar

U-23 orta sahalar içerisinde içime en çok sinen oyuncu Lesley'di. 2004 doğumlu olması sebebiyle sonraki sene de kontenjanda elimizi rahatlatacak.

22 yaşında son 2 yılda İngiltere'de çoğu ilk 11 olmak üzere 60 civarı maça çıkmış. Ayrıca yıllardır arzuladığımız uzun boylu, driplingli orta saha eksiğini de gidereceğini düşünüyorum
Mevcutta u23 kuralına uyan oyuncuyla 5 sene kontrat yaptın diyelim, o oyuncu 5 sene boyunca o kurala uygun sayılacak.

Geri
Üst Alt