Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.249
- 101.450
- 5.238
hala söylemiyorum arda pazırHocana laf söyletmiyordun emrah bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala söylemiyorum arda pazırHocana laf söyletmiyordun emrah bey
Yok adminim. Hacıosman öyle kural koyar mı. 23 yaşında bir oyuncuyla anlaşırsan +1 daha veriyor 2 sene kuralda geçerli sayılıyor. Lesley 22 olduğu için 3 sene geçerli. Mevcut kural devam ederseMevcutta u23 kuralına uyan oyuncuyla 5 sene kontrat yaptın diyelim, o oyuncu 5 sene boyunca o kurala uygun sayılacak.
Thuram falan almayız bir daha.Adminim Thuram + Lesley mi yoksa Leyley + Reijnders mı yapacaz ismi geçenlere bakılırsa
şu adamı 30'a başka takım alırsa 1 ay ban yeme pahasına söverimŞu Enciso'yu da alalım
Emin miyiz, benim bildiğim kontrat süresi, diğer türlü yönetmesi mümkün de değil yapboz gibi oyuncu değiştirmek zorunda kalır herkes.Yok adminim. Hacıosman öyle kural koyar mı. 23 yaşında bir oyuncuyla anlaşırsan +1 daha veriyor 2 sene kuralda geçerli sayılıyor. Lesley 22 olduğu için 3 sene geçerli. Mevcut kural devam ederse
Summerville yerine Eylül 2 adayım var ama yazmaya utandım.1 tane kiralık ugocukla hemen fernandes summerwille rejinders yerlestirmissin lan hemen![]()