- 17 Aralık 2008
- 33.393
- 25.849
- 3.013
Bize gelince Bitik Selçuk İnan'a bağlar bu. Salar iyice gençken çok iyiydi de yaslandi artık.
29 heis daha
bence bizde uçabilir taraftarla kimya tutar ise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelince Bitik Selçuk İnan'a bağlar bu. Salar iyice gençken çok iyiydi de yaslandi artık.
Ne reali birader :dİlk devre Davinson şahane top oynadı, nazar değmesin. Portekiz'in maçı olmasından mütevellit Mourinho takip ediyordur maçı. Davinson 2. yarıyı da bu seviyede kapatırsa Real söylentileri iyiden iyiye artar
Katilmiyorum, sen bile yerine bir plan yapmadan gondermeyi dusunmezsin. Hatta mayistan beri liste yaratmaya baslardin.ya allahtan bizim işbilmezler buradaki çoğu kişiden (ben dahil) daha işbilmez değil.
yoksa her sene 10 oyuncu gönderir 10 tane oyuncu getirir takımın içinden geçilirdi.
işin kendisinden çok kulüp içerisinde ikili ilişkiler, başkanın talimatları, menajerler, oyuncuların istekleri...Katilmiyorum, sen bile yerine bir plan yapmadan gondermeyi dusunmezsin. Hatta mayistan beri liste yaratmaya baslardin.
Herkes degil ama 8 kisilik bir ekip olsa bizim kulupte forumdan (benim alakam olmaz mesela, oyle takip eden biri degilim oyunculari) daha iyi plan hazirlarlar
Bir sey yapamazsin tabii ki, dedigin nedenden dolayi zaten yonetime tepkiliyiz 3 yaz doneminde ust uste.işin kendisinden çok kulüp içerisinde ikili ilişkiler, başkanın talimatları, menajerler, oyuncuların istekleri.
bunlar unutuluyor, planlama derken sen de muhtemelen hangi mevkide eksik var, ne tarz oyuncu lazım bunları kast ettin sadece.
tamam sen diyelim ki harika bi liste oluşturdun scout şefisin,
2 gün sonra Dursun başkan geldi sana dedi ki;
- yav Can bu oyuncular kim, kisilak alebilmemkim, ben bu oyunculara para vermem, biz daha olgun ve prestijli isimler getirmek istiyoruz, sponsorlar bulacağız bu isimlere göre.
ne yapacaksın?
ayrıca benim eleştirdiğim şey şuydu bir önceki mesajda; bazı oyuncuların sana gelişi şanstır/düşeştir, onu satmanın bu nedenle pek bi manası olmaz çünkü yerine adam getirmek için çok ciddi bi mesai ve para harcaman gerekir. Sanchez ve Torreira bize çok düşeş gelmiş, ikisinin toplamı 14-15 milyon euro bonservis olan 2 transfer. bugün Sanchez'i 20'ye satıp yerine Sanchez kalitesinde stoperi 20'ye çözüp getirebiliyorsan helal olsun, bence mümkün değil.Bir sey yapamazsin tabii ki, dedigin nedenden dolayi zaten yonetime tepkiliyiz 3 yaz doneminde ust uste.
Senin bahsettigin kisim madalyonun obur yuzu, ben yonetici statusu olarak ele aldim dedigini (sportif as yoneticisi) . Scoutlar isim verir(ki ne kadar calistigini bikmiyoruz oranin) okan hoca bile "ben mi yetistiricem, geciniz. Thuramlarla douelerle gelin bana, ya da kimdi dk da ki 60 M olacak cocuk, ona gidelim" diyebilir mesela.
Temmuza girecegiz hala sportifte tam anlamiyla kim be yapacak belli degil.
Dun yetki kongresindeki kadar enerjil gormedim baskani uzun zamandir. Her onergeye kalkio bizzat cevap verdi falan filan, yetki alininca 700 kisislik katilimi kursuden alkisladi.
Ozetle baskan baska dunyada su an her ne kadar "transferi baskan yapar" deniyor olsada. O yuzden bir cok detay havada gibi hissettiriyor yonetim.
Kesinlike.oyle cunku Turkiye ligi degersiz (daha dogrusu belli marjinlerin uzerinde oyuncu alinmaz , cok istisna olmasi lazim) Her gecen gun daha degersizlesiyor. Milli takim tuz biber ekti uzerine.ayrıca benim eleştirdiğim şey şuydu bir önceki mesajda; bazı oyuncuların sana gelişi şanstır/düşeştir, onu satmanın bu nedenle pek bi manası olmaz çünkü yerine adam getirmek için çok ciddi bi mesai ve para harcaman gerekir. Sanchez ve Torreira bize çok düşeş gelmiş, ikisinin toplamı 14-15 milyon euro bonservis olan 2 transfer. bugün Sanchez'i 20'ye satıp yerine Sanchez kalitesinde stoperi 20'ye çözüp getirebiliyorsan helal olsun, bence mümkün değil.
Como bizden 20'ye almak istiyorsa tam tersini düşünelim, Sanchez Como'da olsaydı kapıyı 30-35'ten açardı -bence.