geçti hocam , adanadayken bedavaya almak varken almadık, şimdi alanyaya git 15ten aşşağı fiyat çekmez.
Yanlis anlama renktas ama 15m 22 yasindaki, senelerdir Super Ligde iyi performans göstermis bir orta saha oyuncusu için, rotasyon için olsa bile, bence fazla para degil bu devirde. Hele hele bunun para kazanma kismi varken. Siyahi, genç orta saha oyuncusunu Türk oyunculara göre daha kolay satabiliyorsun yurt disina. Tarz olarak kiyaslamiyorum ama Ndiaye bize 22de degil 25/26 yasinda geldi ve para kazandirarak gitti Stoke'a.

yıllarca berkay özcan çöpünü çakacaklar diye korku içinde yaşadık şimdi de salih özcan mı çıktı başımıza

Şaka bi yana salih zaten dar olan ortasaha rotasyonumuzu güçlendirmek için iyi bir alternatif üstelik yerli

Kaan ayhan şutlansın yerini salih özcan doldursun tabi ki birincil olarak bel bağlanmaz ama ortasahamız sayıca genişler

Ezcümle makul bir ücrete alınmalı yabancı sınırı olduğu müddetçe böyle adamlara ihtiyacımız var

Fenerbahçenin kadro:

1. Ederson
2. Oosterwolde
3. Skriniar
4. D. Carlos
5. Semedo
6. Amrabat
7. Kante
8. Guendouzi
9. Fred
10. Talisca
11. Musaba
12. Asensio
13. Muriqi
14. Livakovic
15. Becao
16. Mimovic

U23

1. A.Brown
2. Nene
3. Amara Diouf
4. Sıdiki

Toplam 20 yabancıları var.

Livakovic
Becao
Mimovic'i kiralık vs gönderirler kalanı zor.

Bizim için ise

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina (sözleşme uzatırsa)
7. Sara
8. Sane
9. Osimhen
10. İcardi (sözleşme uzatırsa)

U23

1. Nhaga
2. YOK
3. YOK
4. YOK

Görüldüğü gibi transfere ihtiyacı en çok olan biziz. Lemina kalacak dersek ilk 11 için 1, U23 için 3 üst düzey oyuncu alma şansımız mevcut.

Yönetim ve Okan Hoca artık harekete geçip atıllığı bırakmalı bir an önce.

1.singo
2.sanchez
3.sallai
4.nhaga
5.lemina
6.nao lang (inş.)
7.sara
8.sane
9.osimhen
10.jelert
2 tane u23 oyuncusu alabiliriz 2 tane de tecrübeli oyuncu... Bu sınır bizi durduramaz.

Torreira, jakobs, icardi -> SÖZLEŞME FESHİ, UZATMAMA

Yahu gidecek bu hacıosman denen cahil
Mecbur gidecek
Cahil aklıyla inatlaşıyor işte
Kolay mı o işler

Kendi başına karar aldigini mi sanıyorsun sgshshs Türk futboluna en ufak faydası olmayan bu kararı neden alırlar?
Kendi başına alıyor tabi
BU kadar aptalca bir kararda kim onun yanında olur
Onu oraya getiren kulüpler
İstisnasız herkes bu kurala karşı iken sen kimsin de inatlaşıyorsun
Gidecek bu adam ve gideceğini de biliyor.

Anayasa Mahkemesinin Tahkim Kurulunun yapısına ilişkin kesin kararı ve statüde yer alan bazı maddelerin değiştirilmesi talebi, federasyonu harekete geçirmek zorunda bıraktı. TFF, statü değişikliği için mecburen genel kurulu toplantıya çağıracak. TFF’nin statü değişikliği için toplayacağı genel kurula seçim maddesi konulması için tazyik yapılacak. Eğer TFF yönetimi direnmeye çalışır ve seçime yanaşmazsa, kulüpler noter kanalıyla imza toplayarak olağanüstü seçimli genel kurulu zorla toplatacak.

Sacma kural ama belki biraz artik okan hocanin rotasyon ve genis oyuncu havuzu inadini biraz gevsetir ve sure verir.

Ligde zaten herkes darbe yiyecek bu karardan -ozellikle fener , bizden daha kotu etkiliyor onlari(Su an aldiklari forvet 1 ay yok, ellerinden adam cikaracaklar, paralari soru isareti) hatta trabzon ve bjk icin firsat onlari yakalama adina. Biz gene adapte olabilir haldeyiz bu duruma.

Nhaga simdi degerli olacak lig ozelinde, duran sevmesemde 4 m maliyete osimheni yedekleyecek. U23 stoper rotasyonuna (bu biraz rizikolu gerci)

Lemina ve icardi ile ayriliriz gibi bi ortasaha bi 10 no/forvet arkasi profiller icin.

Davinsona teklif yuksek gelirse yerine adam
Sara teklif gelirse transfer olursa yerine adam
Sallai/sane vb. Adamlar icinde ayni sey gecerli.
Rotasyona Lemina olmasını istiyorken şimdi aynı maliyete Salih Özcan'ı almamızı gerektirecek bir kural. İcardi bence her türlü kalmayacak diye düşünüyordum. Lemina belki kurala rağmen kalır ama şu ana kadar uzatmanın açıklanmaması da acaba kalmayacak mı dedirtiyor? Salih Özcan şu an yıllık imza parası+ maaş 3.5-4'e çıkarmışlardır isteklerini.

Geçen senede 10 yabancıyla yola çıkmıştık, Yusuf Demir'i sayarsak 11 yabancımız vardı bir şey kaybetmedik hatta daha iyi kadro kurulabilir.
Rakamsal olarak kurulabilir ama yönetim güven vermiyor.İyi bir orta saha ve can uzun gelse razıyım şahsen.

Takımdaki yerli çöplerden kurtulmak ilk öncelik olmalı şu an için. Kaan ayhan , kutucu ve mümkünse İlkay ile yollar ivedilikle ayrılmalı.

bal gibide etkiler nasıl etkilemiyor, geçen sezon rotasyonsuzluktan kırıldık 10+4 ile her şey daha zor olacak.

yerli konusunda herkes ömürlük sözleşme var gibi bakıyor, adam gitmek istese yerli ikamesi yok oraya da yabancı yazacaksın her türlü zarar. ben niye kendimi fb daha çok zarar görüyora adabte ediyorum anlamıyorum bizim elimizdeki farkı daha da açma fırsatı vardı adamlar bunu engelliyor. bir yanda rahat davranma hakkı vardı bunu elinden alıyorlar seni sınıra mahkum tutuyorlar. gs ne zaman farkı açacak olsa pat sınır.
Barış'ı isteyen PL takımı çıktı mesela 35-40 milyona. Benim Barış'ı satıp yerine Ez Abde'yi koyma ihtimalimi elimden alıyor. Barış'ı bu kuralda satamam mesela. Bardakçı'ya Arabistan'dan teklif gelse bu kuralla satma ihtimalim yok.

Geri
Üst Alt