Sara çoğunluğun aksine kesinlikle kalmalı orta sahasız herifi oynattık paso yanında sağlam adamlar koyup özgürlük tanımalıyız bence
Sara'nın olmadığı son maçlarda kabir azabı yaşadık, ne oyun kuran oldu ne ciddi mesafe kat eden, herkes hor görüyor ama, takımın en çok koşan oyuncusu ayrıca

Sara'nın olmadığı son maçlarda kabir azabı yaşadık, ne oyun kuran oldu ne ciddi mesafe kat eden, herkes hor görüyor ama, takımın en çok koşan oyuncusu ayrıca
Ben seviyorum sarayı beğeniyorum da ayrıca osimhenle çok iyi anlaşıyorlar sara genç oyuncu sayılır kısmen sarayı sat Lemina torreira tut olayına karşıyım Lemina ve tordan birinden çıkıp yanına 1 tane daha genç adam alınması lazım

Çarşıdan aldım Can Uzun, açtım baktım Halil Dervişoğlu.

adamlar oturmuş galatasarayda nene, brown, sidiki yok almak zorunda diyorlar 🤣

10+4 yapıldıysa, gidip 23 yaşında 2 tane sağlam 20 euroluk adam alacaksın, yine aynı şekilde 20lik 2 oyuncu kiralayacaksın bakalım ne oluyor
Bende bunu anlamıyorum.Neymiş sayıyorlar fenerde kurala uyan gençler varmış biz ne yapacakmışız.Yahu yetersiz adamlar kurala uysa ne olacak.Çoğu kol gibi girdi göndermeye çalışıyorlar.Çok enteresan yorumlar var.

Bu arada neden şu dünya kupasında iki güzel hareket yapan veya bir gol atan adamlar olduğundan daha fazla abartılıyor
Mesela enciso..Tabiki iyi oyuncu ama gene abartılıyor.
Heleki milli takım veya Galatasraay farketmez her oynadıpımız rakiplerde biraz iyi oynayan bir iki hareket yapan adamları abartmakta üstümüze yok.Hemen alalım falan.

Kim ne derse desin kalite her zaman bellidir.
O kadar adam sayıyordunuz teklif gelecek diye mesela barış ,sara falan..Ortada teklif falan yok.
Teklif gelen oyuncumuz sanchez..Kafa bazen gidiyor ama ne olursa olsun adamın belirli bir kalitesi var.
Kaliteli adama her zaman teklif gelir.Elde falanda tutamazsın.Yok yönetim oyuncu satamıyormuşta o beceri yokmuşta hepsi palavra.
Yönetimin beceriksizliği alırken çıkıyor..
Aldıkları adamların çoğunu satarlen veya elden çıkarırken taklalar atıyoruz.Öyle rezil bir yönetim var.

Paralara bak ya. Küme düşen takımın oyuncusu 90 milyon

Ağustos 28 gibi teknik direktör - futbolcu kavgalarını bekleyeceğiz.

Aradigimiz 8 tam olarak

Pape Matarr Sarr

Yanina Westhamdan Magassa ekledikmi tamamdir

Yok mu yav Anguissadır Onyedikadır bişey?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro maliyeti kuralını ihlal etmek. Ceza 50 euro olsa ne olacak, haksız şekilde kadro kurdukları tescillendi. Lig ikincisinin hakkı yenmiş, gasp edilmiş. Tınlayan yok. :)

2025 yılı cezası bu, fena batıştalar , o devre arası kante operasyonu eklenecek felaket cezalar daha alabilirler

Şu geçen sene mi ne adı geçen bir çocuk vardı magassa o olmaz mı Lemina yerine 22 yaşında kurala uyuyor sanırım
Thuram (şu anki +4 yabancıdan biri olur)
Leao( Sallai gider)
Pavlovic (kurala uyuyo)
Duran (kurala uyuyo)
Can Uzun (yerli)
Bir de Acheampong tarzi stoper sagbek oynayan bir genci al (kurala uyuyo)

Ve sallaiyi dehleyip işi halletmiş oluruz.

6 transfer yeterli

Geri
Üst Alt