Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.202
- 42.956
- 3.748
12+2 devam etseydi güzel yedek olurdu.
Bu cocuk bizim defansi marsilyadayken hasat etmisti tabi ustunden 5 sene gecmis o zaman kalburustu takimlara gider deniyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12+2 devam etseydi güzel yedek olurdu.
Geçen sene de 1200 dakika 10 gol katkı vermiş Fransa'da iyi yedek olabilirdi maliyetsiz olarak. Lakin 10+4'te olamaz tabi.Bu cocuk bizim defansi marsilyadayken hasat etmisti tabi ustunden 5 sene gecmis o zaman kalburustu takimlara gider deniyordu
Osimhende kaptan olmazOyle bakarsak Mbappe'den de kaptan olmaz ama oluyor iste cunku takimin en buyuk yildiz oyuncusu kendisi. Gerci o agresif degil ama daha cok "pasif" oldugu icin oyle diyenler var.
Osimhen boylece daha sakin olmaya bakacak, en azindan takim arkadaslarini ezdirmez gidip hakemle tartisir gerektiginde. Takimini savunur.
Osimhende kaptan olmaz
Anca 3.kaptan olur
9 no feci yakismis ama ikonik 45 birakmali mi bilmiyorum
ben de mbappe yazacaktık çok doğru örnekOyle bakarsak Mbappe'den de kaptan olmaz ama oluyor iste cunku takimin en buyuk yildiz oyuncusu kendisi. Gerci o agresif degil ama daha cok "pasif" oldugu icin oyle diyenler var.
Osimhen boylece daha sakin olmaya bakacak, en azindan takim arkadaslarini ezdirmez gidip hakemle tartisir gerektiginde. Takimini savunur.
blanquist bir yaklaşımZamli sözlesmeyi kaptiktan sonra herhangi kisi
Yedeğimize yazacak adam yok orkun haricAga su kadroya bak
ve bjkli zillinin teki gelip bana twitterda ayar vermeye kalktı gelecek sene de sampiyon Galatasaray dedim diye.
bu sene ve gelecek sene şampiyonluğun en güçlü adayı bjk diyodu yosma
Al olursun
İnsanda utanma olur ya
Lan neresi benziyo şu kadronun gokhan toreli oguzhan li olcaylı kerim freili kadroya
Bi orkunla olacak iş mi
Ekli dosyayı görüntüle 327290