Oyle bakarsak Mbappe'den de kaptan olmaz ama oluyor iste cunku takimin en buyuk yildiz oyuncusu kendisi. Gerci o agresif degil ama daha cok "pasif" oldugu icin oyle diyenler var.

Osimhen boylece daha sakin olmaya bakacak, en azindan takim arkadaslarini ezdirmez gidip hakemle tartisir gerektiginde. Takimini savunur.

Her türlü Osimhen kaptan olur rakibi bile olmaz tahminim. Takımda Osimhen in takımı olur. Transferleri bile danışır onayına sunabilir bizimkiler. Bizde herşeyin kolayına kaçılır beyler.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle bakarsak Mbappe'den de kaptan olmaz ama oluyor iste cunku takimin en buyuk yildiz oyuncusu kendisi. Gerci o agresif degil ama daha cok "pasif" oldugu icin oyle diyenler var.

Osimhen boylece daha sakin olmaya bakacak, en azindan takim arkadaslarini ezdirmez gidip hakemle tartisir gerektiginde. Takimini savunur.
Osimhende kaptan olmaz

Anca 3.kaptan olur

Osimhende kaptan olmaz

Anca 3.kaptan olur
osimhen-galatasaray.gif

Aga su kadroya bak

ve bjkli zillinin teki gelip bana twitterda ayar vermeye kalktı gelecek sene de sampiyon Galatasaray dedim diye.

bu sene ve gelecek sene şampiyonluğun en güçlü adayı bjk diyodu yosma

Al olursun

İnsanda utanma olur ya

Lan neresi benziyo şu kadronun gokhan toreli oguzhan li olcaylı kerim freili kadroya

Bi orkunla olacak iş mi
1000077922.webp

Oglum o ne biçim kadro lan

Bunlar nasıl küme düşmüyor

Ben utandim

Osimhen
Duran
Bertug/Ali H.

Iyi üclü olur sanki

Apo ve Lemina varken başkası kaptan olamaz. Uğurcan kaleci o yüzden kaptan yapmak olmaz zırt bırt kart görür.

ben de mbappe yazacaktık çok doğru örnek

Aga su kadroya bak

ve bjkli zillinin teki gelip bana twitterda ayar vermeye kalktı gelecek sene de sampiyon Galatasaray dedim diye.

bu sene ve gelecek sene şampiyonluğun en güçlü adayı bjk diyodu yosma

Al olursun

İnsanda utanma olur ya

Lan neresi benziyo şu kadronun gokhan toreli oguzhan li olcaylı kerim freili kadroya

Bi orkunla olacak iş mi
Ekli dosyayı görüntüle 327290
Yedeğimize yazacak adam yok orkun haric

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt