Hustling Dave Chappelle GIF

Alçak liverpoollular acheamponga göz dikmiş

Chelsea yine stoper peşinde ya

GS bu noktaya geldi galan diyoruz ya ona da bu başkan ile geldi bu da bir gerçek. Senin veya benim kabul edip etmememiz bunu değiştirmeyecek. Osimhen falan izliyorsak sevilmeyen Okan Buruk ve yönetimin sayesinde bu bir gerçek. 1 numaraya Okan Buruk'u yazarım GS mevcut seviyeye geldiyse.
Ben de iddia ediyorum ki 4 sene önce erden timur bu yönetimde olmasa ve takımın temelini atmasa 4 de 1 şampiyonluk zor yapardı bu yönetim osimhen falan da gelemezdi ki onu da gardi piyangodan çıkarıp getirdi. O ilk sezon öyle bir temel atıldı ki bunlar sadece kaymağını yedi, onlarca hata ve beceriksizlik yaptılar ama yine şampiyon olduk o iskelet ve okan buruk sayesinde

Ben de iddia ediyorum ki 4 sene önce erden timur bu yönetimde olmasa ve takımın temelini atmasa 4 de 1 şampiyonluk zor yapardı bu yönetim osimhen falan da gelemezdi ki onu da gardi piyangodan çıkarıp getirdi. O ilk sezon öyle bir temel atıldı ki bunlar sadece kaymağını yedi, onlarca hata ve beceriksizlik yaptılar ama yine şampiyon olduk o iskelet ve okan buruk sayesinde
Erden Timur çok iyi yöneticiydi lafım yok ama Dursun Özbek'in ondan önce kurduğu daha sonra baskın seçimle M. Cengiz'e kaybettiği kadroda 2 şampiyonluk almıştı Terim ile. O yüzden senin iddian da fazla iddialı. Her türlü ilk sıraya Okan Buruk yazılır.

yeni hatipoglu yazgan olacak heralde

ulan dursun ne bicim adamsın bi görevlendirmeyi beceremedin aylardır
Gs'nin başarısını dert edinseydi futbolun f'si ile alakası olmayan insanlar neden milyon euroları çöpe atıyor diye dert edinirdi.Kendi aralarında bir lobi var paylaşıyorlar klübü işte taraftarda kendini çok önemli görüyor.

Bence hem Singo hem Jakobs cok cok iyi bek oyunculari
Evet sakatlik sorunlari var ama sen de dakikalarini iyi yoneteceksin bu oyuncularin
Uc gunde bir 90 dakika oynatmayacaksin

Arkalarinda Eren, Kazimcan, Sallai, Ali Turap var. Bence Mithat da alinmali bu arada

Erden Timur çok iyi yöneticiydi lafım yok ama Dursun Özbek'in ondan önce kurduğu daha sonra baskın seçimle M. Cengiz'e kaybettiği kadroda 2 şampiyonluk almıştı Terim ile. O yüzden senin iddian da fazla iddialı.
Ama yine dursun özbek şampiyon olmadı sonuçta. O kadronun sevr anlaşması gibi kontratlarla ve uçuk harcamalarla kulübü ekonomik sıkıntı ve uefa kısıtlamalarına soktuğunu da hatırlatalım. Allah mustafa cengiz'den razı olsun hem bizi o yönetimden kurtardı hem uefa ile uzlaştı hem de çöpe atılan florya'yı gs'ye geri kazandırdı. Düşman bukadar zarar veremezdi o dönemde

Transferde el frenini çekmişiz gibi duruyor maalesef.

Gsmiz bir spor klubu hepimizin bildigi gibi. Ama diger şubelere olan ilgi hayli düşuk kaliyor. Fakat bu klubu tum branslarda takip eden hemen herkes futbol disindaki tum branslarin rezil otesi halde oldugunu soyluyorsa futbolda kerametin dursun ozbekte olmadigi çok açık.

NBA Europe icin bi sirketle anlasip GS Basketbol AS'nin isim haklari ve yari hisselerini vermek aklima yatiyor
Orada o sirket ayri takilsin

Yoksa basketbol sikinti olur

Geri
Üst Alt