Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.610
- 36.175
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şans dilesen yeterli inanGelirse ben sana bi tepsi baklava gondercem
Ben de iddia ediyorum ki 4 sene önce erden timur bu yönetimde olmasa ve takımın temelini atmasa 4 de 1 şampiyonluk zor yapardı bu yönetim osimhen falan da gelemezdi ki onu da gardi piyangodan çıkarıp getirdi. O ilk sezon öyle bir temel atıldı ki bunlar sadece kaymağını yedi, onlarca hata ve beceriksizlik yaptılar ama yine şampiyon olduk o iskelet ve okan buruk sayesindeGS bu noktaya geldi galan diyoruz ya ona da bu başkan ile geldi bu da bir gerçek. Senin veya benim kabul edip etmememiz bunu değiştirmeyecek. Osimhen falan izliyorsak sevilmeyen Okan Buruk ve yönetimin sayesinde bu bir gerçek. 1 numaraya Okan Buruk'u yazarım GS mevcut seviyeye geldiyse.
Şans dilesen yeterli inan
Gelmesi neden zor olsun ki
Thuram
Curtis Jhones
Joe gomes
Liste zaten abi,juventus 35 40 milyona razı ve 20-25 temmuza kadar durumu belli olmak zorunda
Juventus para harcayamiyo şu an çünkü
Erden Timur çok iyi yöneticiydi lafım yok ama Dursun Özbek'in ondan önce kurduğu daha sonra baskın seçimle M. Cengiz'e kaybettiği kadroda 2 şampiyonluk almıştı Terim ile. O yüzden senin iddian da fazla iddialı. Her türlü ilk sıraya Okan Buruk yazılır.Ben de iddia ediyorum ki 4 sene önce erden timur bu yönetimde olmasa ve takımın temelini atmasa 4 de 1 şampiyonluk zor yapardı bu yönetim osimhen falan da gelemezdi ki onu da gardi piyangodan çıkarıp getirdi. O ilk sezon öyle bir temel atıldı ki bunlar sadece kaymağını yedi, onlarca hata ve beceriksizlik yaptılar ama yine şampiyon olduk o iskelet ve okan buruk sayesinde
Gs'nin başarısını dert edinseydi futbolun f'si ile alakası olmayan insanlar neden milyon euroları çöpe atıyor diye dert edinirdi.Kendi aralarında bir lobi var paylaşıyorlar klübü işte taraftarda kendini çok önemli görüyor.yeni hatipoglu yazgan olacak heralde
ulan dursun ne bicim adamsın bi görevlendirmeyi beceremedin aylardır
Ama yine dursun özbek şampiyon olmadı sonuçta. O kadronun sevr anlaşması gibi kontratlarla ve uçuk harcamalarla kulübü ekonomik sıkıntı ve uefa kısıtlamalarına soktuğunu da hatırlatalım. Allah mustafa cengiz'den razı olsun hem bizi o yönetimden kurtardı hem uefa ile uzlaştı hem de çöpe atılan florya'yı gs'ye geri kazandırdı. Düşman bukadar zarar veremezdi o dönemdeErden Timur çok iyi yöneticiydi lafım yok ama Dursun Özbek'in ondan önce kurduğu daha sonra baskın seçimle M. Cengiz'e kaybettiği kadroda 2 şampiyonluk almıştı Terim ile. O yüzden senin iddian da fazla iddialı.
Erdem Timur yok ki malesef..Transferde el frenini çekmişiz gibi duruyor maalesef.
basket subesi o kadar eder mi?basketbol şubesini kapatıp o bütçeyle 1 tane u23 orta saha almağa bakalım derim