- 20 Ağustos 2009
- 18.339
- 24.162
- 2.973
Liverpool maçında sahanın en iyisi Lemina, Juventus maçında Lemina, derbilerde Lemina her büyük maçta bu denli etki eden adamı gözden çıkarmak mantıklı değildi zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide altyas kategorilerinde oynadi milli takimda cifte vatandas bana cok mantikli gelmedi.Tabiki de yabancı sayılacak vedat muric nasıl yabancıysa artık kazımcan da yabancı sayılacak
Vedat yabancı sayılıyor adamın türklükle alakası bile yokİyide altyas kategorilerinde oynadi milli takimda cifte vatandas bana cok mantikli gelmedi.
Bende onu soyluyorum Kazimcan sonucta yerli statusunde oynadi.Yanilmiyorsam Kerem Demirbay verilmis hak olarak goruldugu icin yerli sayilmaya devam etmisti.Vedat yabancı sayılıyor adamın türklükle alakası bile yok
o işte o kural öncesinde seçim yapanlar için geçerliydi. artık günümüzde öyle işlemiyor, eğer Kazımcan makendonyayı seçerse yabancı sayılacak.Bende onu soyluyorum Kazimcan sonucta yerli statusunde oynadi.Yanilmiyorsam Kerem Demirbay verilmis hak olarak goruldugu icin yerli sayilmaya devam etmisti.
Git al gel.
Oyuncuyu almak için illa trabzonda performans yapmasını bekleme, gelecek sene 25 isterler
Melo'yu da vaktinden önce yaşlandı diye gönderdik. Gittiği yerde defalarca şampiyon oldu, lige damga vurdu. Lemina en az 1 sezon daha kalmalı. Yerine oyuncu yetiştirmeden göndermek doğru olmaz.Liverpool maçında sahanın en iyisi Lemina, Juventus maçında Lemina, derbilerde Lemina her büyük maçta bu denli etki eden adamı gözden çıkarmak mantıklı değildi zaten.