- 6 Eylül 2014
- 93.140
- 64.108
- 4.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünmüyor kim bubakın cidden seneye 30-35 olsun o zaman isteyeceğiz kaç kere yazdım mutlaka almamız lazım
Dinamik ve geniş alanda oynayan bir adam, Burnley’de Florentino ile beraber oynuyorlardı zaten ön libero olan o daha çok.Lesley daha çok önlibero gibi bir oyuncuyken thuram çift yönlü ortasaha değil miydi?
O zaman lesley thuram doğru ikili olmuyor. Lesley gelirse üzerine de bi reijnders çeksek doğru bir ikili kurmuş olur muyuz?Dinamik ve geniş alanda oynayan bir adam, Burnley’de Florentino ile beraber oynuyorlardı zaten ön libero olan o daha çok.
Tutucu rolünde oynatılacak adam değil, profil olarak benziyorlar Thuram ile.
Bence Thuram için 50 istiyorlar diye buna yöneldik zaten, o yüzden bu benzetmeyi yaptım. Thuram beklenen etkiyi yapamadı zaten, Lesley’in tekniğine laf ediliyor mesela Thuram da çok kötü, aşırı pas hatası da yapıyor.O zaman lesley thuram doğru ikili olmuyor. Lesley gelirse üzerine de bi reijnders çeksek doğru bir ikili kurmuş olur muyuz?
ali habeşoğluGörünmüyor kim bu
Kimin arkasını topladı yahu maçlarıdamı izlemiyorsunuz.iyi oynadığı maçlar bir elin parmağını geçmez.Ne tor düşmanlığıymış arkadaş.Asıl tor senelerdir beş metre karede oynayan adamların kıçını topluyor.Oda bu sene diğer senelere göre baya düştğ.Ama genel olsrak tüm orta sahalar torun yarısı kadar iyi maç oynamamıştır.lemina büyük maçların neredeyse hepsinde tek başına os oynadı , torr'un arkasını da topladı.Torr'u çok severim ama illa mecburiyet varsa oradan birini göndermeye o zaman torr gitmesini ben tercih ederim lemina'dan ziyade
Naga kısık ateşte pişiyorgüya nagayı potansiyel diye aldık.. onun yanına uygun profil bakmıyoruz neden süre almıyor.. peki ne zaman ilk 11 oyuncusu olacak.. 3 sene yedek bekledikten sonra gidecek mi?