Jardelin ayrılması gibi bir yaz

Bu nedir aga

İlk defa duydum. Baktığımda o kadar potansiyelli biri değilmiş. Lakin asıl potansiyelli isimlere de sözleşmeleri imzalanmalı artık. Alt yapı konusunda atılım yapılması şart ciddi anlamda kötüyüz burada. Bir an önce yeni alt yapı tesisleri bitmeli.

Son düzenleme:

TS başkanı toplantıda destek vermiş gibi yapıp görüşmede biz karşıyız mı demiş yani?

O zamanlar neredeyse her ülke böyleydi. Herkesin şartları eşitti neredeyse.

Sadece İtalya çok serbestti diye hatırlıyorum. Şimdi yarıştığımız Avrupa'da Avrupalı oyuncu tamamen serbest. Diğer kıtalara kısıtlamalar var filan ama hiçbiri bizim gibi değil.

Aynı ekonomik imkana sahip olsak da eşit şartlarda kapışmıyoruz kimseyle. Serbest olmadığından bu kuralları bilen menajer ve oyuncular da ekstradan ne kastırabiliyorsa kastırıyor Mahsun.

Le le Mahsun, sen git türkü söyle...

doğru ama eksik

başarılı avrupa takımlarının çoğunda haka yerli oyuncu hatta alt yapı oyuncusu çok fazla

bizim kadar hazır tüketim yapan takım neredeyse kalmadı real psg city dahil

1-2 genç oyuncu fenere veya başka yere gider sorun yok deriz oyuncu ahlaksız, anası babası ahlaksız der geçeriz. ama bu kadar fire veriyorsa altyapı başka bir sorun vardır. saldım çayıra gibi bir ortam var muhtemelen. oyuncuların kariyerleri, gelişimleriyle ilgilenilmiyor diye tahmin ediyorum.

Yiğit çolak fb yapmış

Parlayacakken olmayanlardan çocuk

Beğenirdim 4 sene önce ama çıkış yapamadı bizde

İlk defa duydum. Baktığımda o kadar potansiyelli biri değilmiş. Lakin asıl potansiyelli isimlere de sözleşmeleri imzalanmalı artık. Alt yapı konusunda atılım yapılması şart ciddi anlamda kötüyüz burada. Bir an önce yeni alt yapı tesisleri bitmeli.
Yigitin potansiyeli 4 sene önce vardı

Daha ne diyeyim bilemedim

Geri
Üst Alt