Nathan Ake, iyi guzel adam ama performans olarak bildigimiz Ake'nin yuzde 50si belki daha bile altinda.

31 yasinda, verdigini geri alamayacagin transfer.

Alt yapıda yapılanma falan yok , dün nasılsa bugün de aynı mantık devam ediyorlar boşuna birşey beklemeyin oradan.
Kemerburgaz bitecek(2028) , bir sistem/duzen kurulacak kucuk yastan a takima uzanabilen vs vs ondan sonra altyapinin A sini belki konusuruz.

City ile anlaşmadan açıklamışlar. City ile anlaşırlar btw de

Temmuz başında Türkiye'ye evet diyecek topçu düşüşe geçmiştir. İyi oyuncu iki ay İngiltere İspanya kovalar olmazsa buraya evet der.

akeyle birlikte fenerin yabancısı kaç oldu sayamıyorum bile nasıl 10 a düşürecekler çok tuhaf

Ake iyi topçu kariyeri kalitesi ortada. Sol bek de oynayabiliyor. Tek sıkıntısı son senelerde düşüşte bir adam. Bence Skriniar - Ake iyi ikili olurlar. Bize gelmesini istemezdim çünkü bizim daha iyi bir stopere ihtiyacımız var Van Dijk gibi.

Odegaard ismi Bruno Fernandes gibi imkansız bir isim değil. Arsenal'dan bonuslarla net 10 milyon euro alıyor. Arsenal kendisinden çıkmak istiyor olma ihtimali yüksek. Çok maliyetli ve sakatlık durumuyla riskli bir transfer olur.
Odegaardın ciddi sakatlık durumu var diye biliyorum..
İsimlerden bağımsız bizim tarz olarak. 10 noya almamız gerekken oyuncu profili odegaard tarzı buruno frenandes tarzı olmalıdır.

Geri
Üst Alt