- 23 Ocak 2019
- 24.473
- 32.033
- 2.233
Bize odegard aldir gotunu yedigim
Merdivenden inerken verdiği tepki beni bile gerdi izlerken

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ake'nin nesi övülsün adamı izlememişsiniz sırf ismi var diye övülsün mü? Asensio sakatlık geçmişi bellli. Guenduzi forumda o paralar etmez diyen 3-4 kişiydi kalan herkes övüyordu. Odegaard'ı GS transfer etse geçen sene sakatlıklarla geçirdi büyük risk denmemesi mi lazım mesela?Alakası yok. Ake fb açıklandığından beridir çoğu kişi b.klamış, geçen sezon guenduzi alındığında da kazma falan dendi asencio kronik dendi. fb alınca otomatik olarak kötüleyen çok
Yani şu an uzak kalması ciddi sinir bozucu aslındaMerdivenden inerken verdiği tepki beni bile gerdi izlerken![]()
Boş konuşma, ake'yi izlememişiz ne demek yav. Defosu olmayan yıldız oyuncuyu takımı niye salsın zaten. Odegaard'ı zaten o risk olmadan bu lige getiremezsin.Ake'nin nesi övülsün adamı izlememişsiniz sırf ismi var diye övülsün mü? Asensio sakatlık geçmişi bellli. Guenduzi forumda o paralar etmez diyen 3-4 kişiydi kalan herkes övüyordu. Odegaard'ı GS transfer etse geçen sene sakatlıklarla geçirdi büyük risk denmemesi mi lazım mesela?
Ayri seylerden bahsediyorsunuz hasan ile bence.Alakası yok. Ake fb açıklandığından beridir çoğu kişi b.klamış, geçen sezon guenduzi alındığında da kazma falan dendi asencio kronik dendi. fb alınca otomatik olarak kötüleyen çok
ben şunu iddia ediyorum fb akeyi alınca çöpleyenler daha çok sayıda ama biz alsak övenler daha çok olacaktı.Ayri seylerden bahsediyorsunuz hasan ile bence.
O oyuncu performans acisindan ele alirken sen taraftarin kafasindaki antifener mekanizmasinin tetiklenmesinden bahsetmektesin.
Taraftar profili bu, her seyde oldugugu gibi iki ayri ucta olunmasi defolarimizdan biri.ben şunu iddia ediyorum fb akeyi alınca çöpleyenler daha çok sayıda ama biz alsak övenler daha çok olacaktı.
Şunu anlamıyorlar. Oradaki çöpler bu lig için altın. Aradaki seviye farkını idrak edemediler halaAke ortalama bir transfer, kötü de değil çok iyi de değil.
Hedefi sadece lig olan bir takım için Osterwolde’den daha güvenilir bir adam ve daha büyük takım stoperi.
Eskisine göre ağırlaştığı için Skriniar ile uyumlu olmama ihtimalleri var.
Sakatlık sorunu yaşamadığı durumda kötü bir iş değil, bu adamlar tecrübeleriyle bile fark yaratır bizim boktan ligde. Skriniar’a da çöp dediniz geçen sene o sakatlanınca dağılmaya başladılar, taş gibi sezon geçirdi.
Enciso manifestliyorum iki haftadır10+4 varken hem Singo hem Sallai ile devam etmek de ayrı mallık olacak keşke Singo’yu düzgün bedele göndersek de o parayla taş gibi bir 10 no alsak
Bana göre de singo sara'ya 50 milyon veren hain oğlu haindir. Şu yaş takıntısı meselesine hiç katılmıyorum. İyi topçu vardır vasat topçu vardır kötü topçu vardır.valla gs ye 30 yaş üstü aşırı spektaküler istisnai bir topçu olmadığı sürece alanda övende hain oğlu haindir ha bruno fernandes çekerler okey överiz ama akeymiş makeymiş zakeymiş gsmize uygun topçular değil