3 büyük takımın premier ligten getirdikleri son yıllarda aklıma gelenler bunlar fredle sanchez dışında tutan hatırlamıyorum

ederson
diego carlos
edson alvarez
fred
agbadou
ndidi
jota silva
chamberlain
amartey
e.bailly
delle ali
ilkay
ziyech
c.vinicius
davinson sanchez
s.aurirer
zaha
ndombele
Bunların içinde 2-3 tane elle tutulur adam var.diğerleri emekli olmuş topçular ve vasat herifler.

Ake son 2 sezondur adada kayıptı arkadaşlar için gerçeği

Oglum doğsa da rahatlasam

Mars uranüs kavusmu için forumda cirit atıyoruz

Diye diye rodop odegard diyo

Son 4 gün hadi cimbom

Alacağın risk, gireceğin maliyetler az buz bir şey değil. Ciddi düşüşte olan 2 senedir doğru dürüst oynamayan birini yada son senesinde sürekli sakatlanan birilerine o paraların bağlanması bana göre pek doğru gelmiyor. Sırf yıldız isim diye de isim almak doğru değil. Van Dijk'e bile o paralar bana mantıksız geliyor ama en azından adam sürekli oynayan bir oyuncu.
Risksiz transfer mi olur. Maliyet tabiki önemli. Yıldız transfer mertens, torreira ve icardi'nin ilk geldiği zamanki maliyetleriyle olunca kıymetli. Sen singo ve sara'ya toplamda 50 verince de risk satın alıyorsun sonuçta

Febe dünyaları aldı şuan övdüğünüz skrniarli asensiolu hakemli fenarasyonlu kadroya onca maç hakkımız yendiği halde bir sürü maçta Osimhen yokken üstelik 7 puan fark koyup şampiyon oldu bu takim.Gecen sene 7 tam maç oynamamış ağırlaşan formasını 20 yaşındaki Özbek topcuya kaptıran adamdan korkmayalım bence

Kolpadır ya arsenal niye bırakacak zaten bizimkilerin de kapasiteyi aşar o iş :asd:
Sakatlıklardan forma giyemedi geçen sene. Arsenal'dan net 10 milyona yakın para alıyor Arsenal o yüzden bırakacak oraya transfer de bakıyorlar en son Morgan Rogers ismini okumuştum. Bize gelir mi gelir ama çok maliyetli olur ve büyük risk olur transferi.

Risksiz transfer mi olur. Maliyet tabiki önemli. Yıldız transfer mertens, torreira ve icardi'nin ilk geldiği zamanki maliyetleriyle olunca kıymetli. Sen singo ve sara'ya toplamda 50 verince de risk satın alıyorsun sonuçta
Risksiz transfer yokta o bazı transfer %20 ile riskse bazılar %70 risk olur. Onu da son sezonlarına bakarak görebiliriz. Örnek Odegaard ile Brahim Diaz aynı risk olmaz ama maliyetleri yakın olur gibi.

Risksiz transfer yokta o bazı transfer %20 ile riskse bazılar %70 risk olur. Onu da son sezonlarına bakarak görebiliriz. Örnek Odegaard ile Brahim Diaz aynı risk olmaz ama maliyetleri yakın olur gibi.
Odegard çok düştü. Düştüğü için zaten göndermek istiyorlarda ben istemem onu. Brahim Diaz bizde yeniden dogabilir

Ben eğer paraya kıyılacaksa bunun yıldız oyuncudan yana kullanılması gerektiğini söylüyorum. Yıldız oyuncunun daha az risksizi ve daha uygun maliyetlisini bulmak yönetimin işi ve becerisi. Elit takımın çöpü , çöp takımın iyi görünen topçusundan herzaman daha değerlidir. Kronik veya yatışa gelmeyecek olanı tespit yönetimin işi. Skriniar'a da kronik falan dendi öyle birşey yokmuş. Maliyet olayından bağımsız söylüyorum, söylediklerim tamamen başarı odaklı. Bütçeyi ekonomiyi ben bilemem onu belirleyen ve kaynak oluşturanlar yönetimler

Ake iyi olsaydı ölücü inter akanjiyi değil bunu alırdı.Bundan sağlam referans olamaz ake için

Geri
Üst Alt