Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.730
- 36.271
- 3.638
Zeki hala Roma ile sözleşme uzatmadı. Ne oldu acaba o iş? Rn son uzatacak diyeydi haberler ama sürpriz olabilir mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sirf kritere uyacak diye basimiza is aliriz. Hic sicak bakamiyorum. Katki verebilir belki ama o kumari ben olsam oynamazdim.Yine de saçma.
Hiç almayacağım bir iş. Kiralık mı çözmek istiyorsun git Evan Ferguson'u dene. Roma'da da kötü sezon geçirdi ama en azından kafadan sıkıntılı değil, fiziğiyle bizim ligte iş yapacak profil vb.Sirf kritere uyacak diye basimiza is aliriz. Hic sicak bakamiyorum. Katki verebilir belki ama o kumari ben olsam oynamazdim.
Maliyet vs avantaji yuzunden yonetim istiyordur + "fenerden bize gelmek istiyorlar" demeci verme firsati onlar icin.
Bence singo'yu 30-35 milyona falan satıp zekiyi ucuza alıp sallai'ye yedek yaparak kontenjanda rahatlayabiliriz. Singo işimize yaramıyor zatenZeki hala Roma ile sözleşme uzatmadı. Ne oldu acaba o iş? Rn son uzatacak diyeydi haberler ama sürpriz olabilir mi acaba?
Sanchez + Osimhen döverler bunuDuran'ın tüm sene karakterine laf edip Fb'yi karıştırmasına kıs kıs güldük şimdi formamız altında izleyeceğiz. Bats'ın bile oluru vardı da bu yönden hiç içine sinmiyor insanın. Eksisiyle çok ağır basan bir transfer.
Para değil akıl transferi derimBence singo'yu 30-35 milyona falan satıp zekiyi ucuza alıp sallai'ye yedek yaparak kontenjanda rahatlayabiliriz. Singo işimize yaramıyor zaten
Singo bence üst seviye bir oyuncu. Ama sorunu sakatlanma işi ve maaşı. Teklif varsa satarım ya yerli ya u23 alırım sağ beke. Singoya teklif yok, Sallai'ye teklif varsa onu da satarım. İkisine teklif olursa maaşından dolayı Singo'yu gönderirim. 10 yabancı hakkının ikisini sağ beke harcamak doğru gelmiyor bana.Bence singo'yu 30-35 milyona falan satıp zekiyi ucuza alıp sallai'ye yedek yaparak kontenjanda rahatlayabiliriz. Singo işimize yaramıyor zaten
Çorumda 15 atar bu sezonyarasa şuayip > duran leşi
İkisine teklif varsa ikisini de satarım netSingo bence üst seviye bir oyuncu. Ama sorunu sakatlanma işi ve maaşı. Teklif varsa satarım ya yerli ya u23 alırım sağ beke. Singoya teklif yok, Sallai'ye teklif varsa onu da satarım. İkisine teklif olursa maaşından dolayı Singo'yu gönderirim. 10 yabancı hakkının ikisini sağ beke harcamak doğru gelmiyor bana.
O da olur ama o zaman 2 sağ bek almak lazım olacak. Bizimkiler zamanında alabilirler mi ondan emin olamadım. Bir de alacakları adamın kalitesi ne olur?İkisine teklif varsa ikisini de satarım net
Singo kötü oyuncu demiyorum, ihtiyacımız yok diyorum. Zaten en baştan yanlış işti. Sağ bekte iyi oynayan bir sallai varken ne gerek vardı bu parayı vermeye. Al ucuza bir yedek orayı yedekle geç . Bek futboldaki en rahat idare edilebilecek mevki, oraya asla yüksek para vermem şahsen. Git o 30 milyonla ortasaha oyuncusu al. Singo ihtiyaç fazlası bir topçu hemen elden çıkarılmalıSingo bence üst seviye bir oyuncu. Ama sorunu sakatlanma işi ve maaşı. Teklif varsa satarım ya yerli ya u23 alırım sağ beke. Singoya teklif yok, Sallai'ye teklif varsa onu da satarım. İkisine teklif olursa maaşından dolayı Singo'yu gönderirim. 10 yabancı hakkının ikisini sağ beke harcamak doğru gelmiyor bana.
'' İmkan varsa Ponomarenko gibi biri'' dedim mesajımda. Bu, bütçe ve diğer mevkilere harcanacak para ile de ilgili. Tamamen olumsuz değilim ama piyasadaki en sıkıntılı kafa yapısındaki adamlardan biri olması ürkütüyor ister istemez.Kim var ki U23 kontenjanindan alinabilecek, total maliyeti 5m altinda?
Jelertci biri icin iddiali 1 post olmamis mi
Evan Ferguson aklıma ilk gelen kiralık olarak.Kim var ki U23 kontenjanindan alinabilecek, total maliyeti 5m altinda?
Jelertci biri icin iddiali 1 post olmamis mi
Zeki + u23 genç götürür orayı.O da olur ama o zaman 2 sağ bek almak lazım olacak. Bizimkiler zamanında alabilirler mi ondan emin olamadım. Bir de alacakları adamın kalitesi ne olur?
DURSUNNNNNNNNNNN DEFOLLL
Zeki en son Roma ile sözleşmeyi imzalayacaktı haberler o yöndeydi.Zeki + u23 genç götürür orayı.