- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Adamlığa sığmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlığa sığmaz
14 +2 olsa da alsak onu daIlenikhena iyi duruyor
Zaten meselenin bir saçma tarafı da o, taraftarın baskısıyla iş yapan yönetim yok hükmündedir, bu adamın sezon ortasında gideceğini planlayıp alternatiflerini belirleyen, program dahilinde ilerleyen bir yönetim olması gerekiyor ama toplum baskısına göre iş yapan saçma sapan kişiler bu ülkede yönetici zaten.Ama bunu erkenden yapsalar, taraftar yedek forvet icin baski yapardi. Simdi taraftari temmuzun basina kadar oyalamis oldular. Erkenden forvet almak, hele daha Icardi'ye teklifimiz masadayken, ona karsi ayip olurdu falan filan
19 yasindaymis14 +2 olsa da alsak onu da
Kesinlikle, her sene yasadik bunu, yok wanda'nin caresiz hastalig8, yok mahkeme yok bok püsür. Kaka olmadan ayril yeter2 ay önce falan yazdım, adamın tüm stratejisi kamp yerine nasıl tatil yaparım üzerine kurulu. Icardi kaldığı an takımın transfer rotası baya bi kötü etkilenecek.
Yabancı sınırı da tuz biber oldu. Boey gönderilip kiralık Aurier alınan dönem gibi bi şey olacağı belliyav zaten bu bilinen bir şey ki
işin içinde olmayan biri olarak sadece röportajları ve gündemi takip edince bile bunu anlayabiliyorum
ona 50 sıkalım buna 60 sıkalım tamamen hayal,
Olur da Can Uzun gelirse -ki pek ihtimal vermiyorum- 15 trink veririz, kalan 20-25 parayı da 2 seneye böler bizimkiler
Haluk iyice yalamalıga basladı