Buzdolabı taksiti gibi her oyuncuyu alamazsınız.
Son 4 sezonda 100 küsür puan taktığımız Beşikaş Trossard , Nubel, falan indiriyor.
Fenerbahçe limit tanımadan 15 ‘e Muriqi 35/40 a Greenwood çekiyor.
Limiti aşanlara tepki ?
YokTransfer ?
YokNerede Galatasaray’ın şampiyonlar ligi gelirleri ?
Nerede storedan kazanılan gelirler ?
Ya usulsüzlüklere tepki verin, yada transfer yapın kamplara adam yetiştirin.
Biri yazmış twitter'da harikulade tespitler.

Tamam görücez. 10 gol 10 asist yapınca anlatırsınız
Uygun bir takıma gelir de topsuz oyuna hiç katılmamasına müsamaha gösterilirse mümkündür ama o da yarışmacı takımlarda olmaz. Sahip olduğu belli yeteneklere laf etmedim ki.

Greenwood iletransfer gorusmesi yapmadik dediyse fb, Aziz oldugu icin kesin yapiyorlardir. Bunlarin limit sorunu var.

Isin ilginci Greenwood gelirse Talisca, Asensio, Ederson ile beraber 10m'nin uzerinde maas alan 4 isim olacak. Kesinlikle limitleri olmaz ama TFF bir sey demez. Bu sezonun katakullisi de Greenwood olur ama UEFA'dan kacamazlar isin sonunda.

Aral'i video harici izlemedim. Avrupa liginde 16 maç 6 asist 1 gol

Böyle giderse yönetim ayağına sıkar buna Okan Buruk’ta dahil. Bu taraftar affetmez. Öyle ben 4 sene şampiyon oldum onları kurtarmaz. Bizi diğer takımlarla karıştırmasınlar.

İcardiyi halen yollamamışız abi

Neyi ilginç arkadaşım damat mi alıyoruz topçu alıyoruz banane özel hayatından adam top oynucak işini yapsın diye para veriyorsun
Suc isledigi kayittan belli olan Greenwood'un tek kurtulusu kizin sikayetini geri cekmesiydi. Onu da ne karsiliginda cekti bilmiyoruz artik. Boyle birine takimimizin ihtiyaci yok. Suc islemediyse Ingiliz takimlari niye almiyor veya Ingiltere Milli Takimi'nda niye oynamiyor?

serhan türk son tekila shottan sonra bi gaza gelmiş, hikayeyi bir seviye yukarı çıkartmış. :d

Geri
Üst Alt