evet baya ilgililer 35m veriyorlar. Leipzig kaynağı tr juve kaynağı italyanlar için taharet kağıdı olan bir gazete. sonra sabahspor var baya muazzam bir kaynak
yabancı kaynaklardan biri bu
Ekli dosyayı görüntüle 327611
belki pedulla yı biraz eli ayağı düzgün kaynak sayarım
Transfer resmileşince ben topçudan anlamıyorum diyecek misin onu merak ediyorum 🤣

ts simsiri 12 milyona almis

hani 40 milyondu bu

burada gs ile ilgili duyum veren her muhabir yasaklanmali artik

alayi kolpaci

Bizim kadro kalitemize göre yapacagimiz genc transfer Fas'in orta sahasindaki cocuga benzemeli - o da cok pahali oldugu icin olmuş topculara yonelmek daha mantikli. Nhaga fln iyi hoş ama bunlar Belcika orta sinif takimlarinda oynayip gelismesi gereken cocuklar, ya da Trabzon'da mesela. Ust yetenek degilse 18-19 yasinda bir topcu almak GS icin pek makul degil. Oulai gazina gelip Trabzon almasin diye almisiz adami sacmalik zaten..

Bize net bir Apo yerine stoper, orta sahada 10 numara, bir tane adam gibi merkez topcu ve yedek forvet lazim. Baska birsey almaya bi ton topcu getirmeye gerek yok. Can Uzun'u cok izlemedim bilmiyorum ama bu sene gecen senelerden basarili olmak istiyorsak cok daha yuksek profilli 3-4 topcu lazim oldugunu anlamis olmamiz lazim..

ilgilendigimiz isim sarr olarak soyleniyor

Özellikle Southampton döneminde çok beğendiğim bir oyuncuydu, baskı kırmasıyla topu kullanmasıyla fazlasıyla Fernandinho 'ya benzetiyordum onu ama kalkıp İngiltere 'ye transfer görüşmesine giderken sakatlık geçmisine bir bakmışızdır umarım!
1.webp

Geri
Üst Alt