Unutmayalım ki sağduyu mesajları maç günleri ve transfer penceresi kapalıyken
Yangın mesajları transfer dönemi anlamlıdır. Transfer dönemi bitene kadar yönetimin kellesi kılıcımızın ucunda olmalı. Senelerdir gelen başarının sebebi bu. Biz olmasak yangın yapmasak 7. Olacak kadrolarla sezonlara başlardık her sene

Çocuğunu döve döve söve söve zorla iyi okul kazandıran öğrenci velileri gibiyiz senelerdir. Zorla yangınla transfer yaptırıp şampiyon oluyoruz. Hiç kusura bakmasınlar geçmiş başarının yüzde doksanı yangıncı taraftara yazar.

Transferi taraftar zorla yaptırır takıma karşı organize kötülükle medyayla federasyonla taraftar dalaşır. Bizim yönetim aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modunda takılır. Bu sene bu konuda sabır kalmadı. Ne yapılması gerekse bir an önce yapsınlar. Ligin 5. Haftası gelen transferler 20. Haftaya kadar performans vermiyor işte. Artık bunu idrak etsinler.

TB: biz Aral'i alacagiz siz daha iyi teklif yapip cocugu almayin tamam mi?

GS: sorun degil kardes siz alin, biz 10+4 kuralini napacagiz zaten? Aral'i alsak yerli olarak yabanci hakkimizi baska yerden kullanirdik ama simdi kanat lazim olmasina ragmen oraya yabanci bakariz biz.

TB: sagol kardes bir daha bizim talip oldugumuz oyunculara goz dikmeyin tamam?

GS: sorun yok kardes.

TB: biz Aral'i alacagiz siz daha iyi teklif yapip cocugu almayin tamam mi?

GS: sorun degil kardes siz alin, biz 10+4 kuralini napacagiz zaten? Aral'i alsak yerli olarak yabanci hakkimizi baska yerden kullanirdik ama simdi kanat lazim olmasina ragmen oraya yabanci bakariz biz.

TB: sagol kardes bir daha bizim talip oldugumuz oyunculara goz dikmeyin tamam?

GS: sorun yok kardes.
ED: Size olayi'yi 40'a saralım
DÖ: 45 vereyim

Arali ben beğenmiyorum hiç ama para varken sırf ts alıyor diye bile alınır abi büyük kulüp dediğin böyle olacak şu şekil karaktersiz küçük kulüplere çile çektirmek lazım sen ne diye transferden cekilirsin yani

bu hiyarın reyting manyagi olacagi dönem

images

şu olaydan sonra bu herifi ciddiye alamıyorum

@Can Erden
agabey yemek yerken kenarda izlemelik bi yayin olur senin icün
Kerem ve erince katlanamiyorum acikcasi. koray ya da kiyici lazim EA da izlemek icin. Gerci Uluca'da iyidir ama diger duo cok sogutuyor beni.

Yine de bakilir tabi, ANK ya da BCT ya da Haluktan iyidir fazlasiyla. Onlari resmen kufretmek icin aciyorim denebilir nerdeyse

He arali geçtim özellikle fb,tjk iyi oyuncu almaya çalışıyorsa ona hani bahanesi bile yok direkt gireceksin.Greenwood mesela buraya düşme ihtimali varsa fbye giderse bu yine yönetim basarisizligi, sen alacaksın çünkü yani birakmayacaksin bu tarz oyuncuları bu ülkede sadece sende oynayacak.Atiyorum fb 8 veriyorsa git 5-6 ver sen al yani bu kulüp dururken adamın oraya gidecek hali yok.2005 yılında değiliz artık fbyle sidik yaristirmaya bile gerek yok daha azını ver sen al

sıkıntı transfer yapılmaması değil, sürecin yönetilmemesi.
saçma sapan başkan bana şunu dedi haberleri dışında taraftarı bilgilendiren yok

Cimbom Dennis ve Maestro icin kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Glasgow'dan dönüş başlamış..

Var mı Rangers ya da Celtic'ten bizle adı çıkan??

Sara stayla Engels diye bir genç Belçikalı var ama iyi görünüyor..

Oo Chermiti mi yoksa..

Geri
Üst Alt