- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.305
- 3.078
Muhabirler bodyguardlik taslamaktan kendi işini yapmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane transfer bilmiyorlar. Bunlardan GS muhabiri mi olurMuhabirler bodyguardlik taslamaktan kendi işini yapmıyor
Asmr videoları sen mi izliyordun kankaMuhabirler bodyguardlik taslamaktan kendi işini yapmıyor
Kaan yerine iyi olurdu ama 2.5 + imza parası alacakmış sanırım. Bir nevi Lemina'nın maliyeti aslında. Burada önemli olan biz beklediğimiz Lemina'yı rotasyon tarafına atacak kalitede u23'ü alırsak bizim için fazla önemli değil. Lakin Kaan yerine kendisini isterdim uygun maliyete.Salihe mi yangın yapıldı ben mi yanlış gördüm.
Herif koca sezon 74 dk oynamış
Bunlar işin ciddiyetini kavrayamazsa 17 maç sonunda 4. olarak liderden 10-12 puan fark yiyebilirizmedyadaki transferde en az eksiği olan Galatasaray oturmuş takım geyiği,sözde Galatasaraylı muhabirlerinin buna çanak tutması,yönetimin beceriksizliği,vizyonsuzluğu sonucu 1 transfer bile yok geçen sene öldük dirildik bu takım yüzünden o yüzden köklü değişiklik şart,en azından stoper,6-8-10 numara,kanat ve santrafor transferleri şart herkesin transfer yaptığı yerde bu mali durumla transfer yapamıyorsak bırakın o koltukları boşuna bilet,kombine alınıyor boşuna gsstore da rekorlar kırılıyor o zaman
Lan evet oydu allah onu kahretsin beni bağımlı yaptı@Emre Zeytinli izliyordu genelde![]()
Saat kacta yapacagina bagliYönetime Galiz küfür etsem ne kadar ceza yerim @Alper Altun
İndirimli saatler mi var reis kaçla kaç aralığında söveyim söylersen iyi olurSaat kacta yapacagina bagli
Yani yemekten sonra genelde keyfimiz daha musait oluyor o zaman belki cok ceza almazsinİndirimli saatler mi var reis kaçla kaç aralığında söveyim söylersen iyi olur
dani alves gelmesin sabri yeter mario gomez gelmesin umut bulut yeter sezonuydubi ara hamzahamzaoglu doneminde de 3 kupalı kadromuz vardı ona benzedi bu yıl.
Eyvallah reis bence de mantıklıYani yemekten sonra genelde keyfimiz daha musait oluyor o zaman belki cok ceza almazsin