Emin Bayram geri dönsün teknik ekibin artık Metehan sevdasından vazgeçmesi gerekiyor olmayacağı belli

Trabzon 10 transfer yapmış 4 transfer daha yapacakmış. Biz siftah yapmadık. Pardon biz hazır takimdik

Lesley Ugochukwu'da kaçacak elden belki, Singo'ya 30 verilirken orta saha gibi elzem bir bölgeye kiralık + satınalma opsiyonlu gibi bir hamle aranmasını anlamsız buluyorum

Salihe mi yangın yapıldı ben mi yanlış gördüm.
Herif koca sezon 74 dk oynamış
Kaan yerine iyi olurdu ama 2.5 + imza parası alacakmış sanırım. Bir nevi Lemina'nın maliyeti aslında. Burada önemli olan biz beklediğimiz Lemina'yı rotasyon tarafına atacak kalitede u23'ü alırsak bizim için fazla önemli değil. Lakin Kaan yerine kendisini isterdim uygun maliyete.

medyadaki transferde en az eksiği olan Galatasaray oturmuş takım geyiği,sözde Galatasaraylı muhabirlerinin buna çanak tutması,yönetimin beceriksizliği,vizyonsuzluğu sonucu 1 transfer bile yok geçen sene öldük dirildik bu takım yüzünden o yüzden köklü değişiklik şart,en azından stoper,6-8-10 numara,kanat ve santrafor transferleri şart herkesin transfer yaptığı yerde bu mali durumla transfer yapamıyorsak bırakın o koltukları boşuna bilet,kombine alınıyor boşuna gsstore da rekorlar kırılıyor o zaman

medyadaki transferde en az eksiği olan Galatasaray oturmuş takım geyiği,sözde Galatasaraylı muhabirlerinin buna çanak tutması,yönetimin beceriksizliği,vizyonsuzluğu sonucu 1 transfer bile yok geçen sene öldük dirildik bu takım yüzünden o yüzden köklü değişiklik şart,en azından stoper,6-8-10 numara,kanat ve santrafor transferleri şart herkesin transfer yaptığı yerde bu mali durumla transfer yapamıyorsak bırakın o koltukları boşuna bilet,kombine alınıyor boşuna gsstore da rekorlar kırılıyor o zaman
Bunlar işin ciddiyetini kavrayamazsa 17 maç sonunda 4. olarak liderden 10-12 puan fark yiyebiliriz

Ulan biz mi abartıyoruz diye büyük takımlara baktım hepsi 2 şer 3 er adam almış kallavi. Ulan Dursun!!

Leminanın kalması olumlu. En azından ne vereceği belli

İcardi
Singo (30)
Sallai (10)
Sara (30)

bunlardan çıkıp şu satışlardan cebe 70 milyon koyabilirsek

10 numara
Merkez
Sağ bek
Kanat
u23 forvet
u23 merkez