Açıkçası iyi transferler yapmak kadar önemli olan şey camiayı -taraftarla beraber- konsolide edebilmek

Hangi yönetici konuşsa içimiz daralıyor, iletişimde o kadar kötüyüz ki. Kimseye de güvenmiyoruz yönetimde.

Sanki yönetimin umurunda değiliz futbol takımı olarak hissettirdikleri tam olarak bu, bu transfer dönemlerinde heyecan hissetmek yerine yine başladı mesai gözüyle bakıyorlar

Kulüp için can atan yöneticinin bir oyuncuyu getirmek için heyecandan gözüne uyku girmemesi lazım

Açıkçası iyi transferler yapmak kadar önemli olan şey camiayı -taraftarla beraber- konsolide edebilmek

Hangi yönetici konuşsa içimiz daralıyor, iletişimde o kadar kötüyüz ki. Kimseye de güvenmiyoruz yönetimde.

Sanki yönetimin umurunda değiliz futbol takımı olarak hissettirdikleri tam olarak bu
Zaten taraftar olmasa basari gelmezdi basari gelmese taraftar stada gidip urun falan almazdi. Burda yönetimin en ufak bi katkisi yok

Ama biz genede guvenecez mecburen, elden birsey gelmiyor baska

Uğurcan'ı 27.5 milyona aldık. Sosyal medyada da sürekli 36 muhabbeti dönüyor ama ödenen bonservis 27.5m€.

Bu arada transfer bilançosunda bu dönemi de dahil edersek eksideler.

Gecen yil 40 harcayip 44 milyon gelir almislar ..( Ugurcani 27.5 hesapladim)
Bu yil 24 harcayip 20 gelir almislar su ana kadar ..

Aral su bu derken 30 daha harcasalar Oulai satis yazdim zaten yukarida Olaigbe Mendy vs illa ekstra satis da olacak ..

Nasil ekside oluyorlar ? 2 yillik Verileri t.markttan aldim

.

Ekli dosyalar

• 706DC209-F398-4787-BDA4-BA19C2BDB30F.webp
    706DC209-F398-4787-BDA4-BA19C2BDB30F.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 14
Bu dünyanın enayisi biziz herhalde rakiplere Emin, Kazımcan, Aral transferleri konusunda hep kolaylık yapıyoruz onlar bize en ufak indirim yapmıyor. Bunlara var ya acımayacaksın yoksa böyle acınacak duruma düşersin

Psikopat Napoli başkanı yüzünden Osimhen'in 75 milyon bonservisini neredeyse peşin olarak ödemek zorunda kaldığımız için bu yıl bonservise yeterli para kalmadı heralde. Oyuncuların son 2 aylık maaşını bile hala ödeyemediğimiz konuşuluyor. En başta çıkıp bu yıl para yok deseler, bu durumu itiraf etseler bu kadar tepki olmazdı diye düşünüyorum. Geçici kasa kolaylığı yapacak yönetici de olmadığından kiralık oyuncu bakmaları normal.

Dünya kupasına gidecek cabralı 6 ayda1 milyon için satan Benfica prestianiyi de 20ye verir bunlara.

Futbol tarihinin en para aklama ülkesi olarak bunlara gizliden nasıl bir para aktarılıyor merak ediyorum.

Güzel ilişkiler her sene bir kulüpte böyle işler oluyor bir biz göremiyoruz neyse fazlasını veriyoruz hep.

Geri
Üst Alt