Stutgart'tan bize gelmesini isterdim bize 10 no'da istediğimiz özellikleri kazandırabilecek bir oyuncuydu. Arabistan'dan u23'e de uymuyorken başka seçeneklere bakmak doğru olur sanki.

Bu saatten sonra ancak Brahim diaz veya Bruno keser, hele yesilagac ifbye giderse.

Futbolculara vazgecilmez olarak bakarsak hicbir oyuncuyu satamayiz yabanci kuraliyla bas edemeyiz.Davinsondan 3 sezon istedigimiz verimi aldik oyuncularda doymusluk var.Lemina İcardi ve talibi varken Davinsondan cikip yasi genc kalite transferlere gitmek lazim

Olay basit matematik. Sen Davidson'u sattığında o parayla benzer veya daha genç bir oyuncuyu, aynı veya daha az maaşla alabilecek misin? Bu sorunun cevabının 20 milyon avro için hayır olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bizim hat daha iyi heriflerde bir ne vereceği belli olmayan greenwood var sane asensiodan iyi topçu barış vedattan yunusta keremden bırakın artık f5 güzellemesibi şu 2 dörtlüyü kıyasa koyduğun her anlamda bizimkiler 2 gömlek üstün
İki gömlek üstün mü? Asla katılmıyorum. Asensio Sane’den, Greenwood da hem Yunus’tan hem de Barış’tan iyi topçu. Geçen sezon tek başına ayakta tuttu Asensio bunları. Net üstünlük kuracağımız tek isim Osimhen, ki biz de bu adamı asla besleyemiyoruz. Adam ekmeğini taştan çıkarıyor her maç. Bir sene oynasın bu dörtlüler, kesinlikle bizden daha üretken olur FB.

Davinsondan çıkıp davinsondan alabileceğin verimi verebilecek önerileri görelim. Sözleşmesi olan her sene de 4000 dakikayı da geçecek
Dunyada yokmudur Davinsondan daha iyi stoper bence var.Suan isim isim tartismaya gerek yok ama benim mantigim 1-2 sene sonra bu rakamlara kesinlikle satamayacagimiz oyuncudan bahsediyorum.Takimin genclesmeye ve heyecana ihtiyaci var.

Olay basit matematik. Sen Davidson'u sattığında o parayla benzer veya daha genç bir oyuncuyu, aynı veya daha az maaşla alabilecek misin? Bu sorunun cevabının 20 milyon avro için hayır olduğunu hepimiz biliyoruz.
20 milyona almazsin 30 a alirsin ama genc ilerde satacak oyuncu alirsin.seneye bu paralari Davinsona vermezler.Doymusluk ve yas ilerlemesi bizim icin problem olacak.Bide boyle bakmak lazim.

Nhaga nın fizik maşallah. Komodo ejderi gibi olmuş çocuk

Yeni kurallar su molasi haric uygulanacakmis.

Fenerin rakiplerinden oyuncuyu 1 degil 3 dk saha disinda bekletme. Rakiplerin taclarini 1 den degil 3 ten sayarak baslama gibi seyler izleriz

obezsaray bi de bunlara sebebsiz haftada 3-5 gün izin veriliyor duba olarak kullanmak için herhal

Dunyada yokmudur Davinsondan daha iyi stoper bence var.Suan isim isim tartismaya gerek yok ama benim mantigim 1-2 sene sonra bu rakamlara kesinlikle satamayacagimiz oyuncudan bahsediyorum.Takimin genclesmeye ve heyecana ihtiyaci var.
Davidsonu satıp daha iyisini bu yönetimin alması imkansız.
Gençleşmeye falan ihityacımız yok. +4 kontenjan kullandığın zaman zaten gençleşmiş oluyorsun en iyi oyuncunu gönderdiğin zaman kadroyu bozmuş oluyorsun

Yahu reis şu sorularada hastayım.işleri ne arkadaş milyonları kazanıyorlar. Araştırıp izleyip alacaklar.Çok rahatta bulunur.
Bulunabilir olsa göz önünde olmaz mıydı peki.
Comonun işi ne misal davinson da davinson diye tutturdu 2 senedir.
Paz, Diao gibi adamları çekirdekten çekip çıkaran adamlar stoper mi bulamıyor.

Bu soruları bende sevmiyorum ama bazı mevkiler için gerekiyor bence.

Davinsonu 2+12ye sat bedava samet çek

Davidsonu satıp daha iyisini bu yönetimin alması imkansız.
Gençleşmeye falan ihityacımız yok. +4 kontenjan kullandığın zaman zaten gençleşmiş oluyorsun en iyi oyuncunu gönderdiğin zaman kadroyu bozmuş oluyorsun
Genclesmeye ihtiyac kesinlikle varda Davinsonu para ederken satmak onemli

Geri
Üst Alt