Greenwood sorun değil. Asensio ve Talisca'nin rolünden çalacak ama Vedat veya başka forvet alıp onlar iş yaparsa o zaman sıkıntı olur.
Bu ligin en büyük olayı forvetler. Onun için Osimhen'in yedeği iyi biri olmalı

bravo

Kadını alnından öpen adamın yan görünümü | Ücretsiz fotoğraf

Rakiplerimizin üçünün de iyi transfer yapması bizim adımıza olumlu bir şey çünkü rakiplerimiz ciddi transfer yapmazsa bizimkilerin işi ciddiye alıp transfer yapacağını da sanmıyorum, daha kötüsü ligde rekabet olmadığı sürece bizim takımın işi ciddiye alacağını da sanmıyorum. 2 Senedir ne zamanki puan farkı 7-8 e filan çıksa bizimkiler kontak kapatıp puan farkı kapanana kadar da kendilerine gelemiyor

Karakterine istediginizi soylersiniz eyvallah da Herif ligue 1 de 60 macta 50 gol katkisi vermis neye istinaden cop deniyor ..Cidden cahil cesareti diye birsey var ..

valla çöp diyen neye diyor bilmiyorum

dediğim gibi isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun

greenwood gelse muhtemelen izlemem bile takımı, kız kardeş sahibi biri olarak böyle konularda çok hassasım, ehehe gevşek gevşek greenwood bize gelse yeaaa diyenlerin de inşallah ailelerine böyle biri gelir diyeyim çok mutlu olurlar

Rakiplerimizin üçünün de iyi transfer yapması bizim adımıza olumlu bir şey çünkü rakiplerimiz ciddi transfer yapmazsa bizimkilerin işi ciddiye alıp transfer yapacağını da sanmıyorum, daha kötüsü ligde rekabet olmadığı sürece bizim takımın işi ciddiye alacağını da sanmıyorum. 2 Senedir ne zamanki puan farkı 7-8 e filan çıksa bizimkiler kontak kapatıp puan farkı kapanana kadar da kendilerine gelemiyor
Bende aynı fikirdeyim hatta dahada güçlensinler iyi bir lig rekabet düzeyi yüksek lig kaliteyi arttırır bu da Avrupaya yansır.

Diğer türlü bizimkilerin kondisyon paramparça oluyor

Kariyerini zaten kendisi sekteye uğrattı dediğiniz gibi yaşanan olaydan dolayı kolay kolay İngiltere dönemez hatta başka büyük takımlarada gidemez.

Belli başlı takımlar için anca olur ama 24 yaşında potansiyel tavanı çok yüksek bir oyuncu kariyer olarak Sane ezer geçer ama burada motive olursa Sane’ye göre daha büyük fark yaratabilir gibi geliyor

Roma bonservis verse bile maaşı veremez ki 10 m Euro olduğunuda sanmıyorum 10 + 5 =15 civarıdır.

Ama o şartlara göre iyi futbolcu bizde geçen sene defans oyuncusu Singo’ya 30 m Euro + 5 maaş verdik hücumcu için 50 + 10 maaş kötü değil
Singo da doğru örnek değil ki. Orada da biz hata yaptık. Senelik 3 verip alamıyorsan almayacaktık ama inat edip çok parayla getirdik yine.

Şuan telaffuz edilen rakamlar neredeyse Arap ligine göre endeksli gibi bunların normal açıklaması yok. İyi oyuncudur ben onu kast etmiyorum zaten ama ucuz değil üstelik 50 milyon euro bonservis de verecekler, bu kısmı maaşı kadar önemli.

Pulisic
Brahim Diaz
Dani Olmo
Enciso

ihtiyacımız olan 10 no tipi

Can Uzun
Tillman
Saibari
De Ketelare

bunlar da 2. forvetleşen uzun 10 numara tipleri Okan hoca bu tarz istiyor gibi bence üsttekiler gibi oyuncu almalıyız

Sözleşmeleri biteli 10 gün olmuş hala Lemina ve İcardi den iyi kötü bir haber yok, akıbetleri belli
değil

Nasıl bir yönetim bu anlamıyorum tarihte bu durumun başka bir örneği var mı ben hatırlamıyorum

Singo da doğru örnek değil ki. Orada da biz hata yaptık. Senelik 3 verip alamıyorsan almayacaktık ama inat edip çok parayla getirdik yine.

Şuan telaffuz edilen rakamlar neredeyse Arap ligine göre endeskli gibi bunların normal açıklaması yok. İyi oyuncudur ben onu kast etmiyorum zaten ama ucuz değil üstelik 50 milyon euro bonservis de verecekler, bu kısmı maaşı kadar önemli.

50 milyon euro bonservis ödeyip bi de 10 milyon euro maaş vermek..

valla çöp diyen neye diyor bilmiyorum

dediğim gibi isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun

greenwood gelse muhtemelen izlemem bile takımı, kız kardeş sahibi biri olarak böyle konularda çok hassasım, ehehe gevşek gevşek greenwood bize gelse yeaaa diyenlerin de inşallah ailelerine böyle biri gelir diyeyim çok mutlu olurlar

Soyle bir durum var yaptigi serefsizlige herkes tepki koyar ama senin kadar hassasiyet gostermeyebilir.. Burda olumlu veya olumsuz tartisilmasi gayet dogal..
Bence cogu buyuk kulup senin gibi kati bu konuda ligue 1 de bu kadar parlayan bir İngilizi bugun en kotu Newcastle Tottenham alirdi..

Beyler, saka ve goygoy bir yana da,

Rakipler tabikide guclenecek, ifbyle 4 sene yarisiyoruz ve trabzon ve tjk da yarisin icinde olmak isteyecekler. Biri 12 sene sampiyon olamiyor, oburu 5 senedir,legenzon 4 senedir.

Bize nasil son gun Osimhen firsati ciktiysa, ifb'ye de greenwood firsati cikti. O olaylari olmasaydi suan zaten EPL de oynuyordu, ayni bizim osimhen baskanla kavga etmeysedi muhabetti.

Rekabet herzaman iyidir, guclu rakipler oldugu zaman birbirine yukariya ceker, gecen 2 sene dogru durust rakip olmadigi icin, bizimkinler saliyordu az kalsin.

Her sene de sampiyon olamazsin, boyle birsey tarihde yok.

Fakat, bize deli eden sey bir baskanin 4 senedir transfer sezonlarda yaptigi ayni hatalar, akillanmiyorda.

Şuan telaffuz edilen rakamlar neredeyse Arap ligine göre endeskli gibi bunların normal açıklaması yok. İyi oyuncudur ben onu kast etmiyorum zaten ama ucuz değil üstelik 50 milyon euro bonservis de verecekler, bu kısmı maaşı kadar önemli.
Adminim zaten rakamlar zaten uçtu, genç oyuncularda bizde kalitesini getirmek istesek aynı sorunu yine yaşayacağız direk para için tercih edecekler zaten kariyer tercihi yapacak adam parayı seçmiyorsa buralara düşmez.

Soyle bir durum var yaptigi serefsizlige herkes tepki koyar ama senin kadar hassasiyet gostermeyebilir.. Burda olumlu veya olumsuz tartisilmasi gayet dogal..
Bence cogu buyuk kulup senin gibi kati bu konuda ligue 1 de bu kadar parlayan bir İngilizi bugun en kotu Newcastle Tottenham alirdi..

Bu arada ingiltere'de bu herifi çoğu taraftar grubu ölümle tehdit etti ciddi o dönem olay oldu, zaten bu tip kaçtı mecburen. Mevcut performansına rağmen düşün işte gele gele fener'e geliyor.

Geri
Üst Alt