Beyler, saka ve goygoy bir yana da,

Rakipler tabikide guclenecek, ifbyle 4 sene yarisiyoruz ve trabzon ve tjk da yarisin icinde olmak isteyecekler. Biri 12 sene sampiyon olamiyor, oburu 5 senedir,legenzon 4 senedir.

Bize nasil son gun Osimhen firsati ciktiysa, ifb'ye de greenwood firsati cikti. O olaylari olmasaydi suan zaten EPL de oynuyordu, ayni bizim osimhen baskanla kavga etmeysedi muhabetti.

Rekabet herzaman iyidir, guclu rakipler oldugu zaman birbirine yukariya ceker, gecen 2 sene dogru durust rakip olmadigi icin, bizimkinler saliyordu az kalsin.

Her sene de sampiyon olamazsin, boyle birsey tarihde yok.

Fakat, bize deli eden sey bir baskanin 4 senedir transfer sezonlarda yaptigi ayni hatalar, akillanmiyorda.

Bakiyom da isteyince benden iyi Turkce yaziyorsun

Senelik net 10 milyon euro ucuz mu? Arabistan ligine göre mi değerlendiriyorsun ne sacmaladin şuan yeminle.

Roma bunun yarısını teklif etmişti elin adamı vermez , vermiyor da paraları
Osimhen ayarında dedi. Yani dünyada mevkisinde ilk 5'te dedi Greenwood için yıllık10 normal demiş çok mu?

Sizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.

Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını cekeriz cümleten.
Adminim. zaten olması gereken budur rakip iyi iş yapması bizimde mecbur iyi iş yapmaya mecbur bırakır aslında Avrupa için daha iyi olur.

Onlar vasat giderse bizde kendimizi kandırırdık böylesi daha iyi

Greenwood'a otomatikmen sampiyon olunmuyor, futbol takim oyunu.

ifb yine herseyi silip, tekrar takim olmaya calisacak, biz 4 senedir ayni hocayla oynuyoruz.

yonetim biraz kipirdasa, tokat manyagi yapariz, fakat dursun boyle baskan degil.

Sizi bilmem ama ben bunların yaptığı transferleri kiskanmiyorum, hatta yapsinlar daha cok alsinlar daha iyi.

Bizimkilerde ona göre çalışsın, tembellik yaparlarsa zaten sezon sonu cezasını cekeriz cümleten.
her sene şampiyon olmak zorunda değiliz olamayız da diyerek yaptıkları hatalara beceriksizliklere çok güzel kılıf bulurlar olan bizim kupamıza, koca 1 senemize, kaybedilecek milyon eurolara, rakibin hayvan gibi sevinmelerine maruz kalmamıza olur

boş verin güzel insanlar, bu kulübün değerleri 100 milyon euroluk oyuncu bile olsa daha önemlidir.

Benfica ile Trabzonspor, Gianluca Prestianni transferi için 20M€ karşılığında prensip anlaşmasına vardı. (TyC Sports)
İyi iş. Benfica neden bu kadar paraya bırakıyor acaba. TS gayet iyi gidiyor bu sene. Doğru profesyonellerle çalışmak ve onlara güvenmek TS'ye uzun vadede kazandırır.

Geri
Üst Alt