Osimhen Barış Sane ve transfer edeceğimiz iyi bir forvet arkası da gelecek.

sakin olmalıyız derim.
Normalde ben de olmalıyız derdim son 2 sene transfer donemini görmemis olsam.
Ama Sane ve tesadufler dışında tek iyi transfer yok. Ortada bir iletişim yok, çalışma olduguna dair bir bilgi yok.
İçimdeki his bu sene sıra başkasında denmiş, biz de herseye tamam dedigimiz gibi buna da demişiz.
Yoksa akıl var mantık var, 10+4 yabancı varken en önemli macında barısı forvet yapıp oynatmadıgın Icardiye kontrat önermek nedir?

Bu saatten sonra icardi ile sözleşme imzalayanın yiyeceği küfürün haddi hesabı yok buradan yazayım

abi noldu u23 genç oyuncu vs pervaneydiniz

fb ve bjk iki oyuncu alınca birden can uzun'a bile çöp çekmeye başladınız :asd:
Can dünde 60 milyon etmezdi bugunde etmez hatta bana kalirsa yarinda etmez. Ki bizim ihtiyacimiz kendisine gol imkani yaratan bir eleman değil onu hiç söylemiyorum bile.

Takımın pilinin bittiği aylardır yazıyoruz mutlaka ciddi hamleler lazım.
Sampiyon olduk diye herşey güllük gülistanlık.

Avrupada 16 yaptık. Juventus ve Liverpool deplasmanlari akla zarardi. Juventus 10 kişi eliyordu bizi. Liverpool Beşiktaş'ın rekorunu kiracakti. Uğurcan önledi. Ligde bile mala bağladık deplasmanlarda. Allah sana o sinyalleri verdirdi bunlarda anlasın bir zahmet.

Başkan singo rezaleti yüzünden tavır almış suç da bulamıyorum adama. Langır lungur koşturuyo diye 30m bonservis 5m yıllık ücret mi verilir bir adama keşke talibi çıksa da birilerine postalasak şu adamı
Sol beke birkere okadar para verilmez. Hücum oyuncusuna vereceksin öyle paralari

Ligin en iyisi hala bizde Ethem. 1 transferle öleceksek ölelim zaten. Kendi topcularimizi boka batırıp çıkarmayi çok seviyorsunuz
Cok basit anatilik bir hesap yapalım başkan ligin en iyisi sende ama en iyi 2. si ve 3. su ve 4.su karsıda olunca kaybediyorsun.
Osimhen dısında ligin sonunda bitmeyen kim vardı takımda?
şu an gözün kapalı kimin performansına güvenirsin.
Oyuncunu boklamak degil mevzu gercekleri kabul etmek.
Sen gecen senenin üstüne henuz bisey koymadın hatta Lang ve Boey gibi oynattıgın adamları kaybettin.
Adamlar senle gecen sene kafa kafaya geldi zaten o zaman da ligin en iyisi sendeydi.
Üstüne simdi toplamda 100 m luk tranfder koyuyor sahaya hala ligin en iyisi bende diye gezersen kasımda bu sene de olmasın seneye bakalım dersin.
Hani gecen sene ligi nisanda falan bitirmiş olsak diyecegim zaten fersah fersah ondeydik
Zaten son nefeste sampiyon olduk hatta belki 2 mac daha olsa olamazdık o oyunla.
Şu an size bu kadronun hala ligin en iyisi olduguna ikna eden nedir ben anlamadım

Birşeyi çok merak ediyorum.
Transferi erkenden yapıp bitiren takımlar ligimizde kaç defa şampiyon oldu?
Yani çok ya da erkenden transfer yapanlar mı daha çok şampiyon oluyor

Serious Spongebob Squarepants GIF by Bombay Softwares

Bu sene Beşiktaş ve fenerin bizden daha hevesli olduğu net belli

icardi tecavuzcu degil de cok da saglam bir adam degil. Arkadasının karısını ayartan bir adam. Seviyor olmanız gercekleri degistirmiyor. Rakipte olsa anasına sovulurdu bizde olunca aşk adamı oldu. Taraftarlık başka sey, kör olmak başka.
Greenwood TR ligi seviyesinde Osimhen kadar katkı verir gorursunuz. Sampiyonlar liginde osimhen fark yaratır.
Ayrıca afrikası, sakatlıgı Osimhen 30 mac ya oynar ya oynamaz. Bu herifin milli takımı vs de yok sakatlanmıyor da. Oynamaya niyetlenirse hic gocunmaya gerek yok ligin icinden gecer.
Şu an bunu kabul etmezsen sen de ona göre hazırlıgını yapamazsın. Besiktas bile Trossard kovalıyor biz hale kiralik pesinde.
Rakibin oyuncusunu kuculterek büyük olunmayacagını fenere bakıp anlamak lazım.
Şu an bizde de net o kafa var.
gidip zorla kimseye tecavüz etmedi Icardi. karşılıklı kabul durumunda yapılan bir durum. Birbirleri ile alakası yok. birisi hoş olmayan bir durum diğeri en adi suçlardan birisi. Konuyu saptırma ayrıca sanki yönetim savunuyormuşum gibi konuşarak. Osimhen her halükarda Greenwood u osurtur ki Sane bile kafaya takarsa greenwood un esamesi okunmaz.
Ahraz yönetimin beceriksizliğini, hainliğine elimizde olan iyi oyuncuları kötüleyip, rakibin oyuncularını yalayarak ağlamayalım.

Dert edeceğimiz konu sane olmalı bence. Herifin maliyeti ciddi yük ve verdiği katkı 1/3ü kadar bile yok.
Topuk kırığı yaşayıp 4 ay şiş ayakla oynayan icardi kadar lige etki edememesi beni ziyadesiyle sıkıntıya sokuyor.

Biraz toparlayacağına umudum olsa herkesi üst üste koyup geçirir de işte ocak ayında gitsin diye yüzüne bakacağız gibi hissettirmesi koyuyor.

Normalde ben de olmalıyız derdim son 2 sene transfer donemini görmemis olsam.
Ama Sane ve tesadufler dışında tek iyi transfer yok. Ortada bir iletişim yok, çalışma olduguna dair bir bilgi yok.
İçimdeki his bu sene sıra başkasında denmiş, biz de herseye tamam dedigimiz gibi buna da demişiz.
Yoksa akıl var mantık var, 10+4 yabancı varken en önemli macında barısı forvet yapıp oynatmadıgın Icardiye kontrat önermek nedir?
Transfer dönemi bittiğinde gereken olmamış ise zaten gereken neyse konuşulur da şuan rakiplere göre bakmak büyük hata. Evet gücleniyorlar, biz de transferi kapatmış değiliz. Bekleyelim.

Geri
Üst Alt