Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.166
- 13.536
- 1.998
Bu yazdıklarında ilkay hariç zaten yoklar hatta eksiler oynarlarsaJelert yok, Halil yok, Kaan yok, İlkay yok bunu kabul etmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yazdıklarında ilkay hariç zaten yoklar hatta eksiler oynarlarsaJelert yok, Halil yok, Kaan yok, İlkay yok bunu kabul etmiyorum.
Greenwood gelince bizim işlerde hızlanmış.
slinmis, ne diyordu
sen cidden okumuyorsun sanırımevli değildi, kız arkadaşıydı. Tecavüze rıza ile olan bir şey dedin ya muhabbeti keselim burada.
Sane bitik, kabul edelim. Kariyer mevcut formu yansıtmaz. Greenwood çok formda ve genç.Sane > Greenwood
A+10 numara ve orta saha oyuncusu aynen o transferler yapilana kadar yangin sonmeyecek.Su zamana kadar umurlarinda olmadi bizimde umrumuzda olmayacak.
Başkan fazla gaza gelmiş. Kendisi iyi başkan olarak görünüyorsa bunu Okan hocaya borçlu. Boey satıp, Aurier'i alan da yada Okan hocanın listesinde ilk sırdaki Bissakka yada 2. sıradaki Doue'yi almayan da kendisi.Başkan singo rezaleti yüzünden tavır almış suç da bulamıyorum adama. Langır lungur koşturuyo diye 30m bonservis 5m yıllık ücret mi verilir bir adama keşke talibi çıksa da birilerine postalasak şu adamı
Kız arkadaşıydı, kız davacı oldu sonra babası greenwood dan para alarak kızına baskı yapıp evlenmesini ve suçlamayı geri çekmesini sağladı. google a bak diyerek ahkam keseceğine ilk önce ne olduğunu öğren.sen cidden okumuyorsun sanırımzorla tecavuz yazdın ya ben de dedim ki tecavuz zaten zorla olur rıza ile degil
İstersen google diye birsey var oraya yazıp ogrenebilirsin evlimiydi kız arkdasımıydı
Bence de kapatalım senin gözler yoruldu sanırım okuyamıyorsun zaten
En az 6 hamle lazım. Bunlar kesin ihtiyaç. Stoper[2 tane], 6, 10, kanat, forvet.Bana yangıncı diyen arkadaşlar Galatasarayın kadrosu bu
Kaç transfer lazım siz söyleyin
Fener kimi yetişiriyor da 24 yaşında greenwood alıyor. Asıl mevzu yetiştiricilik değil, doğru adamları doğru paraya alamamakbu sene şampiyon olamamak kurtuluşumuz olacaksa da olmayalım, bu yönetim ve teknik direktör ile sürdürülebilir bir güç dominasyon kurmak çok zor, sürekli tüketim sürekli tüketim, hiç yetiştiricikik yok, sen biraz oyuncu yetiştirebilen bir kulüp olsan bir çok oyuncuyu ikna edebilirsin, senin sportif aş direktörün ingilizce bilmiyor ya allah belanızı versin ne diyim ki ya
kardeşim fb ile ne alakası var ya benim yazdıklarımın ben bize bakıyorumFener kimi yetişiriyor da 24 yaşında greenwood alıyor. Asıl mevzu yetiştiricilik değil, doğru adamları doğru paraya alamamak
Kamp yapanlara gerkeli sureleri verirse fazla sakatlik olmaz. 13-14 topcuyla 50 mac yaparsan ister istemez sakatlik olurŞöyle bir anektot veriyim, okan hocayla sezon başı kamp yapmayan oyuncular sakatlığa meyilli oluyor.
Bruno fernandes harici A+ 10 yokA+ 10 numara kimdir ?
Adını soyleyebilsem dizerdimFener alsa methiye dizerdin itiraf et
İyi forumlarve yönetim 4 yıldır kazanıyor
örnekleme yaparken mantık çerçevesinde diyalektiği kullanarak yap dostum
iyi forumlar