slinmis, ne diyordu
1783542012463.webp

evli değildi, kız arkadaşıydı. Tecavüze rıza ile olan bir şey dedin ya muhabbeti keselim burada.
sen cidden okumuyorsun sanırım :) zorla tecavuz yazdın ya ben de dedim ki tecavuz zaten zorla olur rıza ile degil
İstersen google diye birsey var oraya yazıp ogrenebilirsin evlimiydi kız arkdasımıydı :)
Bence de kapatalım senin gözler yoruldu sanırım okuyamıyorsun zaten

bu sene şampiyon olamamak kurtuluşumuz olacaksa da olmayalım, bu yönetim ve teknik direktör ile sürdürülebilir bir güç dominasyon kurmak çok zor, sürekli tüketim sürekli tüketim, hiç yetiştiricikik yok, sen biraz oyuncu yetiştirebilen bir kulüp olsan bir çok oyuncuyu ikna edebilirsin, senin sportif aş direktörün ingilizce bilmiyor ya ne diyim ki ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başkan singo rezaleti yüzünden tavır almış suç da bulamıyorum adama. Langır lungur koşturuyo diye 30m bonservis 5m yıllık ücret mi verilir bir adama keşke talibi çıksa da birilerine postalasak şu adamı
Başkan fazla gaza gelmiş. Kendisi iyi başkan olarak görünüyorsa bunu Okan hocaya borçlu. Boey satıp, Aurier'i alan da yada Okan hocanın listesinde ilk sırdaki Bissakka yada 2. sıradaki Doue'yi almayan da kendisi.

sen cidden okumuyorsun sanırım :) zorla tecavuz yazdın ya ben de dedim ki tecavuz zaten zorla olur rıza ile degil
İstersen google diye birsey var oraya yazıp ogrenebilirsin evlimiydi kız arkdasımıydı :)
Bence de kapatalım senin gözler yoruldu sanırım okuyamıyorsun zaten
Kız arkadaşıydı, kız davacı oldu sonra babası greenwood dan para alarak kızına baskı yapıp evlenmesini ve suçlamayı geri çekmesini sağladı. google a bak diyerek ahkam keseceğine ilk önce ne olduğunu öğren.

Greenwod eyvallah iyi futbolcu kaliteli futbolcuda Tadic gelirken de boyle ortalik ayaga kaldirildi.Futbol tek oyuncuyla oynanmaz ki ben o transferi halen kolay gormuyorum.

Greenwood'un kafası rahat şekilde maçlara çıkamaz bizim ligde gittiği her deplasmanda aleyhine bu tecavüz mevzusu yüzünden tezahüratı yapılır sosyal medya da sürekli bu konuşulur 3 5 maç kötü oynasın puan kaybına sebebiyet versin fenerliler bile bu mevzuyu kaşır. Fransaya ispanyaya benzemez bizim futbol iklimi.

bu sene şampiyon olamamak kurtuluşumuz olacaksa da olmayalım, bu yönetim ve teknik direktör ile sürdürülebilir bir güç dominasyon kurmak çok zor, sürekli tüketim sürekli tüketim, hiç yetiştiricikik yok, sen biraz oyuncu yetiştirebilen bir kulüp olsan bir çok oyuncuyu ikna edebilirsin, senin sportif aş direktörün ingilizce bilmiyor ya allah belanızı versin ne diyim ki ya
Fener kimi yetişiriyor da 24 yaşında greenwood alıyor. Asıl mevzu yetiştiricilik değil, doğru adamları doğru paraya alamamak

Brahimin sözleşmesi 2027de bitiyomuş real mecbur satacak realden aldığı net maaş 3.5 civarı 5-6ya ikna edersin bonservisi de taş çatlasa 35-40 olur. İdeal bir hedef mesela neden gidip premier lig mvpsini zorlamak yerine bu adamı yoklamıyoruz? Bruno Fernandesi diyelim ManU sattı isteyecek senden 40m euro oyuncu da isteyecek bir 15 adamın yaşı olmuş 32 akıl var mantık var. Salak salak işler.

Geri
Üst Alt