bu sene şampiyon olamamak kurtuluşumuz olacaksa da olmayalım, bu yönetim ve teknik direktör ile sürdürülebilir bir güç dominasyon kurmak çok zor, sürekli tüketim sürekli tüketim, hiç yetiştiricikik yok, sen biraz oyuncu yetiştirebilen bir kulüp olsan bir çok oyuncuyu ikna edebilirsin, senin sportif aş direktörün ingilizce bilmiyor ya allah belanızı versin ne diyim ki ya
Vallahi gerçeği konuşmak gerekirse okan hoca olmasa bu yönetim şampiyonluğu rüyasında görür.

10+4 devam ederken Aral Şimşir senin için piyangoydu mesela. Barış-Sane dışında elinde kanat yok bir ihtimal Yunus dersin o da daha fazla merkezde kullanılıyor. Yani oraya senin minimum 1 hatta 2 transfer yapman lazım 10+4de mecbur gidip genç ya da yerli alacaksın. Aral'dan daha iyi genç kanat alabilir miyiz emin değilim. Belki çok hızlı değil ama tam set oyununa uygun bir stili var Aralın bizde iş yapmama ihtimali yoktu.

Okan Buruk çok pahalı transfer yaptırıyor abi diye çıkarılan goygoyun sonu.
Osimhen olmasa Trabzon kadar transfer yaptık

Vallahi gerçeği konuşmak gerekirse okan hoca olmasa bu yönetim şampiyonluğu rüyasında görür.
Ben Okan Hocadan memnun değilim, miras bırakmıyor oyuncu yetiştirmiyor,herşey şampiyonluk değil,gelecek adına bir şey yok para kazandırmıyor kulübe sadece harcıyor

Mevzu iki seyi birbiri ile karsılastırmak degil mesela bizim bir etik kodumuz var yayınlarmıs benim bilmedigim
Tecavuzden yargılanmıs ise olmaz ama baskasının karısını ayarttıysa o sorun degil gibi.
Demeye calıstıgımı anlatamadım heralde ya da siz carpıtmak istiyorsunuz.
Greenwoodu biz istemezdik cunku etik degil demek bana biraz hikaye geliyor.
Sane olmasa biz alacak olsak taraftarın % 95 i adam kadınla evlenmis kadın demekki affetmis banane derdi.
Nitekim İcardi icin bize PSG de gol attıgında sözlükte hakkında yazılanlara aç bak. Sonra geldi canımız cigerimiz aşk adamımız dedik.
Bu işler böyle gercekleri kabul etmek lazım.
Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir.
Ayrıca aldatma aldatılma üst seviye dünyasında her daim olduğunu duyduğumuz artık normal sayılan şeyler.
Adamların kültüründe sadakat yok diye taşlayalım mı?

Diğerinde bildiğin kriminal bir konu var ikisini aynı kefeye koyamazsın.
Birinin eşini yada sevgilisine bir his duydun ve o da sana duydu ve sonra evlendiniz vs sevgilini ölümcül bir şekilde dövüp zorla tecavüz ederek ortalığın kan gölüne dönmesini sağlamak.

Bir tanesi iki tarafın da şehvet duymasıyla yapılan yasak(kime göre neye göre o da tartışılır) bir durum. Diğeri tamamen hayvani davranış.

İkisini katıştırmamak lazım.

#dursunyeterartikdefol
#dursunsampiyonlugukacasattin
#dursunsabrimizitasirma

Geri
Üst Alt