- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
Hadi onlar gerizekali da sizler nasıl her sene düşüyorsunuz ki abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi gerçeği konuşmak gerekirse okan hoca olmasa bu yönetim şampiyonluğu rüyasında görür.bu sene şampiyon olamamak kurtuluşumuz olacaksa da olmayalım, bu yönetim ve teknik direktör ile sürdürülebilir bir güç dominasyon kurmak çok zor, sürekli tüketim sürekli tüketim, hiç yetiştiricikik yok, sen biraz oyuncu yetiştirebilen bir kulüp olsan bir çok oyuncuyu ikna edebilirsin, senin sportif aş direktörün ingilizce bilmiyor ya allah belanızı versin ne diyim ki ya
Bizim muhabirleri özellikle mi bulmuşlar. Hiçbiri hicbirsey bilmiyorbu emreyi fena benzetecek taraftar. hayır avel herif sana hiç bir bilgi de vermiyorlar ne diye yönetim yalıyorsun
Ben Okan Hocadan memnun değilim, miras bırakmıyor oyuncu yetiştirmiyor,herşey şampiyonluk değil,gelecek adına bir şey yok para kazandırmıyor kulübe sadece harcıyorVallahi gerçeği konuşmak gerekirse okan hoca olmasa bu yönetim şampiyonluğu rüyasında görür.
Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir.Mevzu iki seyi birbiri ile karsılastırmak degil mesela bizim bir etik kodumuz var yayınlarmıs benim bilmedigim
Tecavuzden yargılanmıs ise olmaz ama baskasının karısını ayarttıysa o sorun degil gibi.
Demeye calıstıgımı anlatamadım heralde ya da siz carpıtmak istiyorsunuz.
Greenwoodu biz istemezdik cunku etik degil demek bana biraz hikaye geliyor.
Sane olmasa biz alacak olsak taraftarın % 95 i adam kadınla evlenmis kadın demekki affetmis banane derdi.
Nitekim İcardi icin bize PSG de gol attıgında sözlükte hakkında yazılanlara aç bak. Sonra geldi canımız cigerimiz aşk adamımız dedik.
Bu işler böyle gercekleri kabul etmek lazım.
Yıllık 21m euro alıyor, aldığı paraya göre atmalı yoksa yarışamayızOsimen bu sene 40 mac oynayip 50 gol atmadigi muddetce bizden bir cacık olacağını sanmiyorum.