Kız arkadaşıydı, kız davacı oldu sonra babası greenwood dan para alarak kızına baskı yapıp evlenmesini ve suçlamayı geri çekmesini sağladı. google a bak diyerek ahkam keseceğine ilk önce ne olduğunu öğren.
tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.
sanırım google bakıp ogrenmissin evlimiydi kız arkadasımıydı :)
Neyse sana iyi geceler,

HMut1ZtXsAAaJ7X

Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir.
Ayrıca aldatma aldatılma üst seviye dünyasında her daim olduğunu duyduğumuz artık normal sayılan şeyler.
Adamların kültüründe sadakat yok diye taşlayalım mı?

Diğerinde bildiğin kriminal bir konu var ikisini aynı kefeye koyamazsın.
Birinin eşini yada sevgilisine bir his duydun ve o da sana duydu ve sonra evlendiniz vs sevgilini ölümcül bir şekilde dövüp zorla tecavüz ederek ortalığın kan gölüne dönmesini sağlamak.

Bir tanesi iki tarafın da şehvet duymasıyla yapılan yasak(kime göre neye göre o da tartışılır) bir durum. Diğeri tamamen hayvani davranış.

İkisini katıştırmamak lazım.
:D gece gece harbiden güldüm buraya
"Düt düt tam tersi. Gencecik bir çocuk bir kadının şehvetine kurban gitmiştir."
tamam kral dedigin gibi olsun. Umarım Greenwood da hayırsız olur

Adam daha icardi hususunu neticelendiremedi. Boyle vitaminsiz bir baskan olabilir mi.

tam dedigin gibi anlaşmışlar ama anlamadıgın mevzu ben greenwood iyi demiyorum bizim için de etik cok buyuk dert olsa icardiyi de istememen gerekirdi diyorum.
sanırım google bakıp ogrenmissin evlimiydi kız arkadasımıydı :)
Neyse sana iyi geceler,
ya ampır ampır konuşma. tecavüz ile icardinin durumunu bir tutuyorsun bir de kendi bilmezliğini laf ebeliği yaparak örtmeye çalışıyorsun.

10 numaradan haber var mı yoksa hocamız yine Sara mı oynatacak o pozisyonda

Dursun Trabzon’u için 30 milyon verince sorun yok ama sakatlanmasa Premier league yapacak Singo’ya verilen 30 sorun oluyor. Zaten ilk sene beceriksiz Ergün-Hatipoğlu ikilisini görevlendirmese Doue geliyordu, Singo’ya gerek kalmayacaktı. Ama nerede bunu yüzüne yüzüne vuracak birileri. Kıytırık muhabirler bile pohpohlama derdinde.

Lesley Ugochukwu Chelsea'nin manyak gibi u21lere saldirdigi donem alinmis hatta Renneste 11 bile degilken 27 milyon vermisler su datro fofanayi enzo fernandesi mudryki falan aldiklari donem..
Chelsea gormus kismi bos beles yani oylesine almislar.. ben 3-5 macini izledim fena topcu degil ama kesinlikle kafanizda adam yiyen orta saha falan canlanmasin fizigine gorunce ... Dar alanda topla arasi iyi guzel cikiyor bu yonden Pap Gueye'ye benzettim ama kesinlike ayagi onun gibi temiz degil bir tik kazma ..
Mata Sarr gibi daha agresif ve olmus bir topcuya gitmemiz gerektigini dusunuyorum
Al benden de o kadar

Hatta izlediğim kadarıyla tam bir 6 numara değil

Daha çok 8'e kaçıyor ama onun içinde top taşıma özelliği eksik gibi gözlemledim

Nhaga daha iyi 8 olur mesela

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt