Ederson'un Manu işi iptal olacak gibi Santos'u almaları da sanki bu yüzden. Eğer kalça kemiği büyümesi gerçekten varsa dikkatli olmak lazım bize çakmasınlar bu adamı sonra. Normalde çok beğendiğimi bir oyuncu ama Linderoth bizde benzer bir rahatsızlıktan dolayı doğru dürüst oynayamadı diye hatırlıyorum. Bak yangın da varken bir anda böyle bir şey olmaz umarım.

4 sene sampiyon yapan hocanin tabiki kalma hakki var 5.sampiyinluk icin lakin hocamız kendisinin de tukendiginin cok yoruldugunun farkinda degil ,dursun yuzunden bu seneyi kotu geçirirse cok üzücü olur,keşke zirvede biraksaydi

Hakikaten Dursun Özbek'in Uğurcan transferinde dahi ilan edilmesi de bizim taraftardaki kalitesizliğinin diğerlerinden farkı olmadığını anlatıyor. Sanki bilinmedik oyuncu sanki ucuza aldık sanki wonderkid bir de adamı da inandırmışlar canlı yayında ben yaptım transferi şovu çekiyordu. :crushed:

Sol stoper, orta saha, baba 10 ve forvet yedeği olmazsa olmaz. Sıralamaya kalksam ayıramıyorum, hepsi şart oğlu şart, belki orta sahayı bi tık geri atarım ama bu 4 transferden birinin bile yapılamadığı dönem başarısızdır.

Elinde Osimhen gibi bir forvet var arkasına yıldız 10 no çekebilmen lazım bu iki oyuncu birbirini besleyip gol + asist yükünü çeker kanattakilerin katkısı ekstra olur

Kamp başladı, lige 1 ay kaldı. 1 tane transfer yok, bu kulubun bu kadar ciddiyetsiz olmasına dayanamıyorum

Sane ve Barış'ın olduğu kadroya bile 2 kanat lazım

10 numara lazım

Yedek forvet lazım

6 ve 8 orta saha lazım

Sol stoper lazım

Hatta satabilirsek Sağ ve sol bek lazım

Lazım da lazım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptıklarının hatrına konuşmayayım konuşmayayım diyorum da İcardi 1 ay daha tatil yapar öyle sözleşme uzatırlar bunlar o kadar basiretsiz adamlar. Yaw adam geçen sene ölü gibiydi gol katkısı yaptı eyvallah da oynadığı maçlarda hep 1 kişi eksik bıraktı bizi sezon sonunda hakettiği uğurlamayı yap önüne bak. Takımda doygunluk var maç seçme var rehavet var her türlü mental sıkıntı varken bitik durumdaki İcardiyi değiştiremeyeceksen bile bile kendi sonunu hazırlıyosun demektir. Geçen seneki şampiyonluk piyangoydu 2-3 maç hariç adam akıllı top oynamadık ligde sonucu aldık diye kimse kendini kandırmasın şikeciler devre arası adam akıllı forvet alsalar %90 şampiyon olurlardı çok bariz bir şekilde karaktersiz top oynadı bizimkiler. Kocaeli başkanı çıktı şikecilerin köpekliğini yaptı Okan hoca muhtemelen takımı motive etmek için çıkıp açıklama yaptı maç öncesi takım o maçta o kadar vurdumduymazdı ki beraberliği zor kurtardı. İşin özeti takımın ve camianın gidişatı ciddi bir düşüş sürecine gireceğimizi gösteriyor bence geçen sene lig özelinde o sürece çoktan girdik bu sene radikal kararlar alınmaz ise devamı gelir şikecilerin ya da bjknin şampiyonluğunu görürüz. Greenwoodla trossardla ilgisi yok bu durumun. Yönetim içten içe bu sezonu salalım tesis mesis yapalım moduna girmiş olabilir gidişat onu gösteriyor.

Mevzu iki seyi birbiri ile karsılastırmak degil mesela bizim bir etik kodumuz var yayınlarmıs benim bilmedigim
Tecavuzden yargılanmıs ise olmaz ama baskasının karısını ayarttıysa o sorun degil gibi.
Demeye calıstıgımı anlatamadım heralde ya da siz carpıtmak istiyorsunuz.
Greenwoodu biz istemezdik cunku etik degil demek bana biraz hikaye geliyor.
Sane olmasa biz alacak olsak taraftarın % 95 i adam kadınla evlenmis kadın demekki affetmis banane derdi.
Nitekim İcardi icin bize PSG de gol attıgında sözlükte hakkında yazılanlara aç bak. Sonra geldi canımız cigerimiz aşk adamımız dedik.
Bu işler böyle gercekleri kabul etmek lazım.
Biri direk criminal hukuken bir suç. Diğeri iki kişinin yaptığı yanlış bir davranış. Aradaki farkı anlamak gerekiyor.

bahaneler hiç bitmiyor, sonra yangın yapmayın daha var diyorlar, kardeşim ne olacağı o kadar belli ki, şimdiden bağırıyoruz ki belki bir şeyler olur..
-Kışın dediler ki kiralık oyuncu aldık, yaza paraları harcayacağız.
-Yaz başı dendi ki 10+4 değişecek 12+2 olacak
-Değişmeyince dediler ki biz 12+2'ye göre plan yapmıştık şimdi yeni liste yapıyoruz.
-Şimdi diyorlar ki 10+4'te iyi genç oyuncuyu ikna etmek zor. Kiralık opsiyon ile maliyetleri düşüreceğiz 1 oyuncuya iyi para harcayacağız.
-İcardi konusu zaten bambaşka bir mevzu
Senin ne planın var ne koordinasyonun, kim neyi yönetiyor belli değil, altyapıyı talan etmişsin ahbab çavuş ilişkisine dönmüş, teknik heyetin güçlendirilmiyor hocan plana göre de transfere göre oyun planı belirliyor, geçen sene saolsun rakibin türlü rezillikler yaptı da bala şampiyon oldun, bir de bunun üstüne doymuş kadroyu koruma sevdasına girdin, hayırdır ya burası Galatasaray beyler

Tek care Osimhen yönetime rest cekmesi. 2 hafta icinde 1x 10 No, bir yedek forvet ve bir U23 6 No gelmezse menajerim teklif bulmaya gider desin

Normalde uzunda olsa kısa da olsa en iyi yol bildiğin yoldur düsturundan yola çıkarak seneye yönetim ve Okan Buruk ile vedalaşmak lazım. Hem yönetim hem Okan Buruk doydu artık. Erden Timur ile devam edelim. Geçen sene de İcardi,Torreira ve Sanchez için söylemiştim. Gidişat iyi görünmüyor.

Ugochukwu'nun oynadığı 90 dakika Burnley maçı bulan var mı? Bakındım bulamadım bir şey.

Geri
Üst Alt