Katılıyorum da bu konuda bizim altyapıdakiler de az keyif pezevenkliği peşinde değiller.
Kendini geliştirmek isteyen 6 ayda geldiği kaslanmaya bak birde bu ve jelert gibilerinin kilo alamıyos tavırları ile asalak gibi zamanlarını öldürmelerine bak.
Aynı şekilde barış da bu kategoriye sokulabilir.
İçinde olacak insanın önünde dağ olsa deler o saatten sonra.
Dünyada Barış gibi adamlar %1i falan oluşturur, bence kıstas değil.

Ortalama topçu olup yedek kalmak için de bu kadarına gerek yok, Nhaga çalışıyor da noluyor, Kaan girecek onun yerine.

Bizim değer yaratma gibi bir kaygımız yok, 4 senede tek satış 30 m euroya Boey, başka bir tane oyuncu dahi satamadık düzgün fiyata.

Atlaya atlaya gidince 20 dakikada filan biter reis. Geçen sene burada bi orta saha yangını yaptılar, topçunun iki üç 90 dakikasını izleyince leş olduğu kanaatim güçlendi. Videolardan izleyip yangın başlatan taraftara acıyarak bakıyordum. Güzel histi. Aynısını tekrar yaşarım belki.

Bu arada bu eleman leş mi harbi ya?
Niaga'nın olmuşu! Ama bizim aradığımız profil değil ki! Biz safkan 6 ve 10 arıyoruz bu oyuncu 8.Zaten bizdeki orta sahaların Lemina harici hepsi 8.Bu oyuncuda pas ve pozisyon bilgisi Torera-Sara kadar yok. Dribling, top çalma ve tempo var ortaya direnç katar ama fark katmaz.

Atlaya atlaya gidince 20 dakikada filan biter reis. Geçen sene burada bi orta saha yangını yaptılar, topçunun iki üç 90 dakikasını izleyince leş olduğu kanaatim güçlendi. Videolardan izleyip yangın başlatan taraftara acıyarak bakıyordum. Güzel histi. Aynısını tekrar yaşarım belki.

Bu arada bu eleman leş mi harbi ya?

southamptonda leşti, manav gibi topçu
burnleyi de izleyen yok ki biri anlatsın
sonuçta ne kadar ii olabilir ki düşmüş takımın banko herifi

clde falan oynamasak ok de
şu haliyle epey saçma bi hamle

Artık çok geç bu takımın yenilenmesi gerektiği ligin ikinci yarısı itibariyle hepimizin malumuydu hepimiz derken gören gözler için malumdu

İyimser bir ihtimalle yönetimin şu an kafasına dank etmiş olsa bile bu saatten sonra büyük bir revizyon olmaz artık

Bu süre zarfında yaparlarsa 2 3 transfer anca yaparlar o da derdimize derman olmaz

Gelecek sezonu büyük ihtimal kaybettik bunu da tek adaylı seçimle dursun özbeği bile bile lades yeniden seçerek yaptık

Futbolcular yöneticiler antrenörler yani tek tek bireyleri önemsemek ve düşünmek yerine bizzat GALATASARAY'ı düşünsek ve ona göre hareket etsek böyle bir iş başımıza gelmezdi, ama geldi geliyor ve daha da gelecek çünkü bu memlekette kimse akıllanmıyor bu yüzden böyle gelip hep böyle gidiyor...

sato president bize bir orta saha #kur

ama alabilcemiz tipten

Neyse greenwood çok masum
HMuyZoVXoAELmal
Tecavuz ustune bir de siddet. Adam suc makinesi masallah. Boyle biri fb'ye gidiyor diye aglayacak degilim valla.

Oyuncular İstanbul’dan ayrılmak istemiyor genelde, onlarda da suç var.

Bir oyuncu 20 yaşına gelmeden min 50 profesyonel maça çıkmış olmalı, tüm altyapı oyuncuları için de plan bu olmalı, bunu yapsan rotasyonda 3-5 tane yerlin olur ne kadro sıkıntısı yaşarsın ne de rotasyona para harcarsın.
Adminim illa ki kulüpte olduğu kadar oyuncularda da bir pay vardır. Peki şöyle bir şey olmaz mı İstanbul dışına çıkmak istemiyorlarsa bi İstanbul takımı alıp tecrübeli ve iyi oyuncularla karma bir 11 yapıp potansiyel olanları oraya koysak yinede gelişmezler miydi.

Yoksa böyle üretmeyerek bir noktaya varamayacağız rotasyona bile harcamak zorunda kalıyoruz.

Yahu arkadaş yeter taraftara şu fener transferini övüyorlar diye laf sokup durmayın.Fenere sokayım.Kimsede fener övücülüğü yapmıyor.Gerçekleri görün gerçekleri
Her sene aynı terane bıkmadınız şunları söylemekten.
Doğru söylüyorsun kardeş her sene aynı terane onlar transfer yapıyor biz sampiyon oluyoruz çok haklısın 🤣

sato president bize bir orta saha #kur

ama alabilcemiz tipten

joao gomes + batrakov alabileceğimiz herifler şu ortamda heis
ugoçöpwu nedir yahu

genç istior isek olympiakostan mouzakitis direkt, düşünmeden

defansif ortasaha da al işte boca juniors'tan milton delgadoyu

abuk subuk zaman kaybedilmekte

ben luton town'i Epl'de oldugu sezon 7-8 mac net izlemisimdir .. Boyle tanidik isimler olunca EPL'de her mac sariyor...Dusenlerden West ham iyi takimdi epey izledim bu sezon Burnleyin kadro baya vasatti max 4-5 mac izlemisimdir o da yarim yamalak..

Adminim illa ki kulüpte olduğu kadar oyuncularda da bir pay vardır. Peki şöyle bir şey olmaz mı İstanbul dışına çıkmak istemiyorlarsa bi İstanbul takımı alıp tecrübeli ve iyi oyuncularla karma bir 11 yapıp potansiyel olanları oraya koysak yinede gelişmezler miydi.

Yoksa böyle üretmeyerek bir noktaya varamayacağız rotasyona bile harcamak zorunda kalıyoruz.
2000lerde denedik bunu, Beylerbeyi alındı 10 m euro da para harcandı, Arda Turanlar dönemi hatta, en az beklenti Arda’dandı belki ama bir o bir de Aydın, Semih falan çıktı üste.

O yüzden almaya kalksan karşı çıkarlar, bize tesis lazım, yatırımı yapıp zamana bıraksak gerisi gelir.

2000lerde denedik bunu, Beylerbeyi alındı 10 m euro da para harcandı, Arda Turanlar dönemi hatta, en az beklenti Arda’dandı belki ama bir o bir de Aydın, Semih falan çıktı üste.

O yüzden almaya kalksan karşı çıkarlar, bize tesis lazım, yatırımı yapıp zamana bıraksak gerisi gelir.
Adminim futbolu tamamlamadan bu amatör branşlara niye el atıyoruz bir işte usta olursun hepsinde birden denemek bana mantıksız geliyor örnek veriyorum o kadar parayı tesislere değil futbolda devasa bir tesisleşmeye kullansak günün sonunda 5 yıl sonrasında belki kulübün önü inanılmaz açıklacak. Belki 2 tane oyuncu çıkarıp satacaksın komple diğerlerinin parasını çıkacaksın.

Ama bir işi bile bitirmeden diğerinin temelini atıyoruz.

Fener kimi almış önemi yok sonuçta teknik direktörü aziz .bireysel hakem ittirmesi ile nereye kadar giderlerse gidecekler. Beşiktaş daha ciddi rakip bu sezon çıkış yaklayabilirlerse. Derbileri alan şampiyon olur. Bu sezonda fazla puan kaybı olmayabilir.

Adminim futbolu tamamlamadan bu amatör branşlara niye el atıyoruz bir işte usta olursun hepsinde birden denemek bana mantıksız geliyor örnek veriyorum o kadar parayı tesislere değil futbolda devasa bir tesisleşmeye kullansak günün sonunda 5 yıl sonrasında belki kulübün önü inanılmaz açıklacak. Belki 2 tane oyuncu çıkarıp satacaksın komple diğerlerinin parasını çıkacaksın.

Ama bir işi bile bitirmeden diğerinin temelini atıyoruz.
Operasyonu tek yerde toplamak maliyetleri düşürür, gelirleri artırır, amatör branşlara kongrede ciddi şekilde önem veriliyor zaten taraftarın beklentilerine öyle çok da önem verilmez bizde.

Kemerburgaz’ın %20-30u yapıldı daha mesela, önce orayı bitirsinler.

Geri
Üst Alt