Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.495
- 20.836
- 2.233
Maalasef. Iyi tarafı bizimkileri tetikleyebilir.çok vurucu olacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalasef. Iyi tarafı bizimkileri tetikleyebilir.çok vurucu olacaklar
Bilmiyorum ama sözlükte yazmışlar. Yeni bir teklif vermişler.kaynak ne
rakipler şu bu o sırada bizim gündem![]()
uefa kupası aldık bu kadar kutlama yapılmadı oh ulan o zaman marketing olayı olsaydı bizde keşkeBu kutlama görgüsüzlüğü ne zaman bitecek
oulaıyı lazyo satmaz inat için satmazOulayiye 20 25 den fazla vermek hata olur
3 gün sonra unuttuk yav kupayı o yıl.uefa kupası aldık bu kadar kutlama yapılmadı oh ulan o zaman marketing olayı olsaydı bizde keşke
oulaıyı lazyo satmaz inat için satmaz
Para icin GSli olanlar karşılıksız GSli olanlara GSlilik dersi veriyor. Vay arkadas ne günlere kaldık.Muhabir mallari galatasaraylilik ölçme şenliklerine baslamis yine. Bunlarda ki had bilmezlikde burj khalifa maşallah
Maradona necati 5 tane gol atti milyonlari goturdude Gsli oldu somrasinda evet efendim sepet efendim. Biz gönülden gsliyiz kalkmış transfer icin dursun baskanı elestirenler galatasaray taraftari olamaz demiş.Para icin GSli olanlar karşılıksız GSli olanlara GSlilik dersi veriyor. Vay arkadas ne günlere kaldık.
Ne kadrosu kurdun gudubet adam.
1 yıl uğraşıyorsun şampiyonluk için bırakın da kutlansınÇorum maçına 5 hafta var bu gece şampiyonluk kutlamamız var, zaytung gibi kulüp