Football Soccer GIF

Hazır Osimhen faktörü varken Nijeryalı gençlerden devam ederdim. Forvete İlenikhena isterim. Çok yetenekli topçu. Tavanına ulaşırsa 50-60ları rahatlıkla görür.

Şöyle 20 milyon euro opsiyonlu kiralık çok hoş olur

Ugochukwu geldiğine göre satış olmadan başka orta saha almazlar 1 tane 10 no alırız

lesley’nin instasini biraz gezdim barcola,doku,sacha boey falan takip ediyor. rennesin altin jenerasyonundan

Bu Ugochukwu videolarda biraz hantal ve yavaş bir herif gibi görünüyor. Videolardaki herif aradığımız profil mi emin olamıyorum.

6-8 rotasyonu torreira lemina çuk ve nhaga olursa sarayı satıp 10 numaraya kallavi bir bütçe ayırmak lazım

Ben pek olumlu bulmuyorum bu transferi Lemina'yı kesemez bence.
bizim ihtiyacımız olan Baleba stili orta sahaydı

Örnek olarak söylüyorum fit halleriyle düşünelim.
İlkay-sara-reijnders biz ne zaman böyle oynayacağız Anadolu takımları hayvan gibi kapanıyor zaten

Bildiğim kadarıyla öyle değil. 2 sene kurtarıyor seni. Bu forumda mı ya da twitter'da mı hatırlamıyorum birisi mevzuatı paylaşmıştı. Yılı dolan oyuncu 1 sene daha kontenjandan sayılıyor ardından kurala uygunluğu düşüyordu. Hatta sadece 2002liler için bile olmuş olabilir +1 yıl daha sayılma durumu.
Evet geçen sene öyleymiş benim hatam ama buna çok itiraz olur, 2 senede bir genç almak için birini göndermek zorunda kalır kulüpler.

Icardi ile Lemina ayrıldıktan sonra Reijnders rahat alınabilir, üstüne de gitsinler bir zahmet sağlam bir 10 numara alsınlar. Sara'nın ayrıldığı senaryoda da ilk 11 ayarında bir stoper alalım. Planlamada Sara'ya bağlı olacağımız tek durum bu olabilir bence.

Lemina gelirse artık stoper alternatifi olur, Sara out Reijnders alıp rotasyonu tamamlayalım.

Ugochukwu - Sara( Reijnders)
Torreira - Nhaga​

Geri
Üst Alt