ben fener nasıl vedatı o şekilde iteledi Lazio'ya hayretlerdeyim...
o yüzden premier ligden talip bulmalıydık. 15 milyon onlar için büyük para değilNdiaye için bu kadar pazarlık yapılmamıştı
Bundan daha igrenc bir defans hatti nadir görmüsümdür----------------Botheim--------------
Harit--------Joao Pedro----Solbakken
---------Torreira--------Sanson------
Kazımcan--A.kerim---Denayer--Müldür
------------------Muslera---------------
herkesi satın
Bu torrente hoca diyen tazı yarışına falan yönelsinBu arada seredsiz torrent topculara 4 temmuza kadar izin vermis
Marcaoya tutanakda tutulamiyormus
4 temmuza kadar hakki varmis
As gastesi marko 5 yıllık anlaştı demişnolmuş (what hapend)
Mason senden Torrent hakkında kötü söz duyduğuma şaşırdım.Bu arada seredsiz torrent topculara 4 temmuza kadar izin vermis
Marcaoya tutanakda tutulamiyormus
4 temmuza kadar hakki varmis
bu dediğin iyi DK performansında devre arasında Nelsson için çok önemli oalcak.o yüzden premier ligden talip bulmalıydık. 15 milyon onlar için büyük para değil
Orta saha zaten olmasa olmaz,forvet hiç gelmeyedebilir onada hazırladım ben kendimi.Baya kötü bir takım vardı sahada zaten 13. olduk.Bununaslında tam tersi be hocam- sırf lig ve kupa var , ne kadar ufak risk alacaksak tam senesi.
misal ben Mert müldür isterdim ama düşünce Ali T direkt sağ bek oynasın hiç para harcamayalım - bütçei OS ye kullanalım düşüncesindeyim şu an.
Dediğin ortasaha için %100 doğru ama. NET 6 -8 ile eldeki mortuan cicaldau bile sempati kazanır yeri gelince, yeterki oralara bütçe ayrılsın , çok doğru trasnfer olmaları lazım.
sanıldığı kadar kötü adamlar yok aslında bizde - sadece oyunlarını ortaya çıakrıcak takım ve oyun kurgumuz olmadı geçen sezon (ilk yardaki hakemlerin vs leri de tuzu biberi)
O marcaoyu kulagindan tutup getiremeyen yönetici kendine yönetici demesin