GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 112

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,8K
Sayfa
112/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlerleyen günlerde teklif bekliyorlarmış bizden

1656618115415.webp

Calciomercato Roma, il Galatasaray su Shomurodov: la richiesta di Tiago Pinto - Footballnews24.it

o yüzden premier ligden talip bulmalıydık. 15 milyon onlar için büyük para değil
bu dediğin iyi DK performansında devre arasında Nelsson için çok önemli oalcak.

Marcao'nun yabancı mı kontenjan dışı mı neyse regülasyon ordan sayılmaması sıkıntı orda - ben en kötü 1 tane takım düşerdi ordan düşüncesindeydim. keşke olaydı sevilla yarışamazdı orayla

aslında tam tersi be hocam- sırf lig ve kupa var , ne kadar ufak risk alacaksak tam senesi.
misal ben Mert müldür isterdim ama düşünce Ali T direkt sağ bek oynasın hiç para harcamayalım - bütçei OS ye kullanalım düşüncesindeyim şu an.

Dediğin ortasaha için %100 doğru ama. NET 6 -8 ile eldeki mortuan cicaldau bile sempati kazanır yeri gelince, yeterki oralara bütçe ayrılsın , çok doğru trasnfer olmaları lazım.

sanıldığı kadar kötü adamlar yok aslında bizde - sadece oyunlarını ortaya çıakrıcak takım ve oyun kurgumuz olmadı geçen sezon (ilk yardaki hakemlerin vs leri de tuzu biberi)
Orta saha zaten olmasa olmaz,forvet hiç gelmeyedebilir onada hazırladım ben kendimi.Baya kötü bir takım vardı sahada zaten 13. olduk.Bunun

sebebi 6 ve 8 numarada olabilir, 2 transferle bile şampiyon olabiliriz,futbolda bir çok faktör var sonuçta hakem motivasyon vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt