Hasan Bekir
Berlin Panteri
Botheim'e soğuk bakıyorum. Bizim istediğimiz veya aradığımız tarz olacağını düşünmüyorum.
Kingzat olmadı mı o bu dönem heishorszatı izleyesim var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Topları büyük bir gerginlikle saydımResimde 6 tane top var
Prime Luyindama sadece Nelsson’dan degil, hem Marcao hem de Min-Jae’den daha iyi. Cok baska bir seviyeydi o donem. Sakatliktan sonra atletizmini kaybetti. Bu surecte teknik ekibin da hatasi oldu. 8 milyon euro’luk yatirim yapiyorsun ama adamla sakatliktan surecinde hic ilgilenmiyorsun. Surekli sosyal medyada salonda yaptigi calismalari paylasiyordu. Atletik performans antrenoru ile calissaydi bu kadar geriye gitmezdi.Sizce Luyindama prime hali mi Nellson mu?
Birkaç kere Norveç ligi izlemiştim takımlar ne savunma yapabiliyor, ne de doğru düzgün mücadele var. Bodo'da yerelde herkesin içinden geçtiği için acayip özgüven var. Onun avantajını yiyorlar gibi. Direkt beklentiye girmemek lazım. Oyuncuları önce ısıtmak lazım bu ortama.ne açıdan hsan başkan ?
Tam avatarlık bir resim ama şuan ki avatarımdan memnunum.botheim kötü çıkarsa fesh eder yollarız iyi çıkarsa bonservisini alırız
Ekli dosyayı görüntüle 165658
potansiyel iyi hocam ya - hani şimdi birde şu var, haalandı zamanında almamışızya , adam 21 yaşında kaç M EU maaşlı EPL forveti oldu.Botheim gerçekten bahsedildiği kadar iyi mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
avrupa performansları iyi ama bunu da unutmamak lazım. onun dışında katılıyorum ligleri aşırı kötüBirkaç kere Norveç ligi izlemiştim takımlar ne savunma yapabiliyor, ne de doğru düzgün mücadele var. Bodo'da yerelde herkesin içinden geçtiği için acayip özgüven var. Onun avantajını yiyorlar gibi. Direkt beklentiye girmemek lazım. Oyuncuları önce ısıtmak lazım bu ortama.
Tam avatarlık bir resim ama şuan ki avatarımdan memnunum.
böyle bakış açısına şapka çıkarırım .Birkaç kere Norveç ligi izlemiştim takımlar ne savunma yapabiliyor, ne de doğru düzgün mücadele var. Bodo'da yerelde herkesin içinden geçtiği için acayip özgüven var. Onun avantajını yiyorlar gibi. Direkt beklentiye girmemek lazım. Oyuncuları önce ısıtmak lazım bu ortama.
İsim öner.Naci, yine nacilasma.
bonservis olmadığı için ister üstad normalImza parasi isteyecek kadar kendini ne sandin botheim.
İsim öner.
adam freeImza parasi isteyecek kadar kendini ne sandin botheim.