GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 125

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
125/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
botheim kötü çıkarsa fesh eder yollarız iyi çıkarsa bonservisini alırız
1656621393294.webp

Sizce Luyindama prime hali mi Nellson mu?
Prime Luyindama sadece Nelsson’dan degil, hem Marcao hem de Min-Jae’den daha iyi. Cok baska bir seviyeydi o donem. Sakatliktan sonra atletizmini kaybetti. Bu surecte teknik ekibin da hatasi oldu. 8 milyon euro’luk yatirim yapiyorsun ama adamla sakatliktan surecinde hic ilgilenmiyorsun. Surekli sosyal medyada salonda yaptigi calismalari paylasiyordu. Atletik performans antrenoru ile calissaydi bu kadar geriye gitmezdi.

Botheim gerçekten bahsedildiği kadar iyi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
potansiyel iyi hocam ya - hani şimdi birde şu var, haalandı zamanında almamışızya , adam 21 yaşında kaç M EU maaşlı EPL forveti oldu.

aynısı olur gibi bir durum abi yok ama Norveçli disiplinli olacağı kesin - forvet için makul maliyet.

ben paranın 6 ve 8 e gömülmesi taraftarıyım. Maliyetli forvete BU SENE özelinde gerek yok düşüncesindeyim. (maliyet derken 2.5-3 isteyen falan)

bu adama transfer için rakip olarakta Romadaki Özbek çocuk hoşuma gitmişti ama pahalı o

Birkaç kere Norveç ligi izlemiştim takımlar ne savunma yapabiliyor, ne de doğru düzgün mücadele var. Bodo'da yerelde herkesin içinden geçtiği için acayip özgüven var. Onun avantajını yiyorlar gibi. Direkt beklentiye girmemek lazım. Oyuncuları önce ısıtmak lazım bu ortama.
avrupa performansları iyi ama bunu da unutmamak lazım. onun dışında katılıyorum ligleri aşırı kötü

Birkaç kere Norveç ligi izlemiştim takımlar ne savunma yapabiliyor, ne de doğru düzgün mücadele var. Bodo'da yerelde herkesin içinden geçtiği için acayip özgüven var. Onun avantajını yiyorlar gibi. Direkt beklentiye girmemek lazım. Oyuncuları önce ısıtmak lazım bu ortama.
böyle bakış açısına şapka çıkarırım .

bazen daha isimli maliyetli beklenti olduğundan beğenilmiyor ya

Imza parasi isteyecek kadar kendini ne sandin botheim.
adam free

ve türkiyede kurnazca bir iş var - imza parası verip bölüyorlar ya senelere, galiba vergisi olmuyor imza parasının o yüzden maaşın bir kısmını imza parası çakıyorlar. Yanlış bilmiyorsam.

o hesaptada bir şey olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt