Sertan Doğan
10 Numara!
Konu dışı ama efsaneyi hatırlayalım. Galatasaray bir his takımıdır.
Rahat olun beyler ozcimbomlu hocamız transfer hiç olmasa dahi bir tutar yolunu bulacaktır.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
esasında süreç aynı oalcak gene OS'siz kalacaz kaygısı yüzünden var bence.20günde de tek abdülkerimi getirmezsin.
Yangın tayfadan değilim henüz ama biz bu filmi defalarca seyrettik maalesef. Süreç yine benzer ilerliyor
Konu dışı ama efsaneyi hatırlayalım. Galatasaray bir his takımıdır.
Rahat olun beyler ozcimbomlu hocamız transfer hiç olmasa dahi bir tutar yolunu bulacaktır.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Richarlison sonrası Everton demişler ama bir kaynak göremedim. Umarım doğrudur.Burnley kulubu, evraklari 48 saattir yollamiyormus. Son duyumlara gore, bir Ingiliz takimi devreye girmis.
@Sami Karakoç
@Hasan Çam
50 olunca ne oluyorOğuz Balcı 43 ban, Musap 42 ban. Bakalım hangisi ilk önce 50 yere varacak![]()
Richarlison sonrası Everton demişler ama bir kaynak göremedim. Umarım doğrudur.
Hüsnü ve hakan daha yakın admirim hüsnü ayakabakan 48 hakan 47 di galiba.Oğuz Balcı 43 ban, Musap 42 ban. Bakalım hangisi ilk önce 50 yere varacak![]()
dunyanin en iyi stoperi
Bundan önce 50'ye ulaşabilen oldu mu
Bu kadar umutsuz olmamak lazım eksiklerimiz gün gibi asikarken ve hata yaparlarsa taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu biliyorlarken böyle bir risk alamazlarŞimdi de önümüzdeki haftaya kadar bekleyin diyorlar , daha sonra bayram geldi vs derler bu böyle temmuzuda yeriz bitiririz
Transferlerin bu kadar gecikmesini eyüpspor gibi saat başı bir oyuncu açıklayıp şov yapma planımız olmasına bağlıyorum diğer türlü ciddi beceriksizlik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi