GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 129

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442K
Sayfa
129/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20günde de tek abdülkerimi getirmezsin.
Yangın tayfadan değilim henüz ama biz bu filmi defalarca seyrettik maalesef. Süreç yine benzer ilerliyor
esasında süreç aynı oalcak gene OS'siz kalacaz kaygısı yüzünden var bence.

o hatayı ya-pa-maz-lar , hele hele Burak Elmas sezonundan sonra , öyle bir seçim sürecinden sonra. Işıtan tarzı adam yok , Erden tarzı adam var - daha güven veren bir yönetim en azından.(Maddi açıdan *** )

Torbayla para harcayacaklar hocam, ortashadada hata lüksleri yok - ince elemeleri normal bence. 6-8 haricinde ama maliyeti uygun olan adamı Okan hoca istiyorsa yapıştırmak lazım.

6-8 numaralar için bugün Carvalho dışında bir isim geçmedi.
Bu inşallah yönetim sessiz ve derinden gittiği için böyledir.

Son düzenleme:
Şimdi de önümüzdeki haftaya kadar bekleyin diyorlar , daha sonra bayram geldi vs derler bu böyle temmuzuda yeriz bitiririz

Transferlerin bu kadar gecikmesini eyüpspor gibi saat başı bir oyuncu açıklayıp şov yapma planımız olmasına bağlıyorum diğer türlü ciddi beceriksizlik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

50 olunca ne oluyor
uzun-ince-bir-yoldayim1-l.webp

Şimdi de önümüzdeki haftaya kadar bekleyin diyorlar , daha sonra bayram geldi vs derler bu böyle temmuzuda yeriz bitiririz

Transferlerin bu kadar gecikmesini eyüpspor gibi saat başı bir oyuncu açıklayıp şov yapma planımız olmasına bağlıyorum diğer türlü ciddi beceriksizlik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar umutsuz olmamak lazım eksiklerimiz gün gibi asikarken ve hata yaparlarsa taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu biliyorlarken böyle bir risk alamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt