GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 327

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,1K
Sayfa
327/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haberi yapan yazarı bulup twitterdan sormuştum az önce cevap verdi dmden

"Merhaba, bana Joao Pedro'yu sordunuz. Durum şu: Monza, Torino ve Gala, Cagliari'ye bir teklifte bulundu. Şu anda Gala'nın teklifi en iyisi ve oyuncunun ilgisini çekiyor ancak hala Cagliari'den ayrılmak isteyip istemediğinden emin değil. Gala'nın operasyonlarında yer alan İngiltere'den bazı bağlantılar, Joao Pedro'nun teklifi kabul edip Türkiye'ye gideceğinden emin. Şimdilik, sezon öncesi için Cagliari'nin takımıyla gitmesi için çağrıldı, ancak bu hafta bir karar vermesi gerekiyor."

cidden surdan donerse yazik olur yahu. gelmezse de bundan dolayi - sasirmam o derece.

Ustat ustteki mesajimda belirtim. Oglen gibi dm aldim haberi yapan yazardan ben bitti gozuyle bakiyorum. Nevzat ali naci ve rodop da girdi haberleri burdan donmez

jao pedro solbakken ve gelirse iyi bir forvetle hüzüm ayağı tamamlanmış olunur savunmada sağ bek sıkıntımız var onuda halledersek varı yoğu 6 8 olmak üzere 3 tane topçuya parayı gömmek lazım.Taylan ömer bayram direkt şutlanmalı.Berkan ve cicaldu da alternatif olarak kalır

bizim karavana transfer yapma sansimiz yok. adam akilli oyuncular gelmeli. fener mesela 30 küsür transfer yapiyorsa 4-5i anca tutuyor. bruma mor lincoln berisha samatta meyer tisserand lemos caulker falan transfer ediyor herifler. dogrudan ilk 11'e alinacak her kaliteli oyuncu bu takima fayda saglar.

joao pedro'dan nwakaeme performansi cikarabilirsek iyi olur. sagda yunus solda kerem oynayacaksa hücumda ve forvette baglantiyi saglayabilecek bi oyuncu olabilir. at topu yapsin birseyler. italyanlar taksitli transferlere daha olumlu yaklasiyor diye biliyorum.

bizim karavana transfer yapma sansimiz yok. adam akilli oyuncular gelmeli. fener mesela 30 küsür transfer yapiyorsa 4-5i anca tutuyor. bruma mor lincoln berisha samatta meyer tisserand lemos caulker falan transfer ediyor herifler. dogrudan ilk 11'e alinacak her kaliteli oyuncu bu takima fayda saglar.
ne diyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt